Η Καλαμάτα γεμίζει… αερόστατα

aerostato
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2016

Η πανέμορφη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας καινοτομεί και αποκτά βάση αερόστατων από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons, με τις πτήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι πτήσεις με αερόστατα είναι γεγονός για την Καλαμάτα και για τη Μεσσηνία, με τη βάση αερόστατων από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons που δημιουργήθηκε φέτος.

Οι πτήσεις ξεκίνησαν, θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, με τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις να πραγματοποιούνται στο γήπεδο των πρώην Σφαγείων, στα δυτικά.

Η Καλαμάτα φαίνεται να πρωτοπορεί, αφού χαρίζει πρωτιά στην Ελλάδα σε μια τέτοια δραστηριότητα, που έχει ήδη προσελκύσει χιλιάδες Σκανδιναβούς στην Πελοπόννησο, μόνο για τον τρέχοντα μήνα και αναμένεται να φέρει και τους προσεχείς μήνες τουρίστες από ολόκληρη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, τα πακέτα που αφορούν τους τουρίστες θα περιλαμβάνουν σύνδεση του Costa Navarino με την πόλη μέσω αερόστατου, ενώ θα πραγματοποιούνται και διαδρομές με καραβάκια, τα οποία θα διασχίζουν το μεσσηνιακό κόλπο.

Εκτός από το νόστιμο λάδι της, την όμορφη πόλη της και τον πολιτισμό της, η Καλαμάτα βάζει και τα αερόστατα στο… παιχνίδι.

Δείτε περισσότερα εδώ.