Active βουτιές στο Πολυλίμνιο και τη Βοϊδοκοιλιά

polulimnio-messinia

Το παραδεισένιο Πολυλίμνιο

ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την ίδια εποχή, οι Active Sundays μαζεύουν τα κουβαδάκια τους –και τα αθλητικά τους- και πάνε… Πελοπόννησο.

Σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Πελοποννήσου, σε έναν κρυμμένο θησαυρό γεμάτο καταρράκτες και λίμνες, και μια χρυσαφένια παραλία ετοιμάζονται να εκδράμουν οι Active Sundays στις 10 Ιουλίου, σε μια ακόμη περιπέτεια που είναι κατάλληλη για όλους.

Στο Νομό Μεσσηνίας, βρίσκεται το Πολυλίμνιο, ένα σύμπλεγμα από καταρράκτες και πολλές λίμνες -15 στον αριθμό- από όπου πήρε και το όνομά του. Τα μικρά φαράγγια, η πλούσια βλάστηση, οι πανέμορφοι καταρράκτες και οι διάσπαρτες παντού μικρές λίμνες συνθέτουν την μαγική εικόνα του τοπίου, που θυμίζει παράδεισο και θα μετατρέψουν μια χαλαρή πεζοπορία 3 χιλιομέτρων σε μια εμπειρία μοναδική και αξέχαστη, με τη βουτιά στα παγωμένα νερά να… επιβάλλεται!

Η ονειρεμένη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς

Η περιπέτεια, όμως, δεν σταματά εκεί, αφού το παρεάκι των Active θα κάνει το φινάλε αυτής της υπέροχης μέρας πάλι με παιχνίδια και βουτιές στο νερό, αυτή την φορά όμως σε μια από τις πιο εντυπωσιακές και ιδιαίτερες παραλίες στον κόσμο, τη Βοΐδοκοιλιά. Αυτή την υπέροχη παραλία με το ιδιαίτερο σχήμα της, τα καταγάλανα νερά της και την χρυσαφένια αμμουδιά της.

Γι’ αυτή την εκδρομή, η οποία δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από το να κολυμπάτε στοιχειωδώς, θα χρειαστείτε:

  • Μαγιό και πετσέτα απαραίτητα 
  • Παπούτσια ποταμοδιάσχισης ή πέδιλα (κλειστά μπροστά ώστε να προστατεύουν τα δάχτυλα) ή έστω αθλητικά παπούτσια θα φανούν πολύ χρήσιμα, ιδιαίτερα για τη σύντομη πεζοπορία στο Πολυλίμνιο
  • Νερό (τουλάχιστον 1 1/2 λίτρο/άτομο)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 3 Ιουλίου 2016, κόστος 25 ευρώ για τις 25 πρώτες θέσεις και 30 ευρώ για τις υπόλοιπες.

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Info
www.activesundays.com
Στις 10/7