Οι Active Sundays συνεχίζουν τις περιπέτειες στην Πελοπόννησο

active-sundays-kayak

Έτοιμοι για sea kayak με τους Active Sundays;

ΤΡΙΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Μετά το Πολυλίμνιο και τη Βοϊδοκοιλιά, οι Active Sundays αποφασίζουν να… «ξεκοκαλίσουν» την Πελοπόννησο, συνεχίζοντας τις active βόλτες τους με ένα εντυπωσιακό sea kayak tour στην υπέροχη, δαντελωτή ακτογραμμή της περιοχής μεταξύ Καρδαμύλης και της Στούπας.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα «μπάνιο-ρακέτα-ηλιοθεραπεία» και κάντε την Κυριακή 17 Ιουλίου διασκεδαστική και δραστήρια ταυτόχρονα, με μπάνιο και βόλτα στη γραφική Καρδαμύλη ή στη Στούπα, με την ομώνυμη παραλία και τη φημισμένη παραλία της Καλογριάς και μια δόση αδρεναλίνης με ένα εντυπωσιακό sea kayak tour στην ακτογραμμή μεταξύ Καρδαμύλης και Στούπας, που είναι διάσπαρτη με μυστικές παραλίες και απίθανες σπηλιές.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του να βολτάρετε στα γραφικά σοκάκια της κοσμοπολίτικης και της παλιάς Καρδαμύλης, αφού κάνετε μπάνιο σε μια από τις γνωστές παραλίες της ή να χαλαρώσετε και να κάνετε μπάνιο στη Στούπα, όπου οι επιλογές για παραλίες είναι δύο: η Καλογριά και η Στούπα -και οι δύο με αμέτρητες επιλογές για φαγητό και ποτό.

Η πανέμορφη Καρδαμύλη

Εκτός, όμως, από μπάνιο, με γνώμονα την ασφάλεια και την εξειδίκευση, η παρέα των Active Sundays θα χαρεί τα διάφανα νερά της Μεσσηνιακής Μάνης και της κοσμοπολίτικης παραλίας της Καλογριάς και σ΄ ένα εντυπωσιακό sea kayak tour 2,5-3,5 ωρών, έχοντας θέα τη γραφική Καρδαμύλη, που θυμίζει παραλιακή Τοσκάνη, και θαυμάζοντας τους αμέτρητους βραχώδεις σχηματισμούς κατά μήκος της εντυπωσιακής ακτογραμμής της. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από πρώτο χέρι μυστικές παραλίες και περάσματα σε πανέμορφες σπηλιές κατά μήκος της διαδρομής, να κολυμπήσετε σε διάφανα νερά και να δείτε από μακριά τις παραλιακές ταβερνούλες και τα γραφικά σοκάκια των μικρών χωριών που στολίζουν τις νότιες πλαγιές του επιβλητικού Ταϋγέτου.

Θα κωπηλατήσετε όλοι μαζί από την Καρδαμύλη, κατά μήκος της υπέροχης ακτογραμμής, σε μια παιχνιδιάρικη βόλτα με sea kayak σε φανταστικό τοπίο, με τον όγκο του Ταΰγετου να δεσπόζει στο φόντο, στα καταγάλανα νερά της Μάνης περνώντας από τη γνωστή παραλία του Φονέα, την υπέροχη παραλία Δελφίνια, από μικροσκοπικά νησάκια, από θαλάσσιες σπηλιές όπου θα έχετε την ευκαιρία και να κολυμπήσετε, να δείτε από κοντά τη φυσική πηγή νερού που αναβλύζει στη θάλασσα και φυσικά την εξωτική παραλία της Καλογριάς.

Η Καλογριά και η Στούπα έχουν αμέτρητες επιλογές για φαγητό και ποτό

Το sea kayak θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους οδηγούς sea kayak, γνώστες του αντικειμένου, με πολυετή εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου. Με μακρόχονη πείρα στο sea kayak σε όλη την Ελλάδα και το ατού του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, οι οδηγοί είναι ευγενικοί και εμψυχωτικοί, με ευχάριστη διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα στο υδάτινο στοιχείο, μια επιπρόσθετη παράμετρος πλέον συνυφασμένη με μια Active περιπέτεια!

Το sea kayak tour είναι προαιρετικό και γι' αυτό υπάρχουν περιορισμένες θέσεις, που διατίθενται με σειρά προτεραιότητας, όπως πάντα. Απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζετε στοιχειωδώς να κολυμπάτε.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Ιουλίου 2016, κόστος 25 ευρώ για τις 25 πρώτες θέσεις και 30 ευρώ για τις υπόλοιπες, χωρίς το sea kayak και 62 και 69 ευρώ αντίστοιχα με το sea kayak.

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Info
http://www.activesundays.com/kardamili-stoupa-beachseakayak.html
Στις 17/7