Κερδίστε ειδυλλιακές διακοπές σε ξενοδοχεία - θησαυρούς

tresor
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Το clickatlife.gr εγκαινιάζει την παρουσία του στον υπέροχο κόσμο του Instagram με έναν μεγάλο διαγωνισμό που, σε συνεργασία με το δίκτυο luxury boutique ξενοδοχείων Trésor Hotels & Resorts, παρατείνει για χάρη σας το απίθανο, ελληνικό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι, πέρα από αγαπημένο, δεν είναι ποτέ αρκετό. Γι’ αυτό, το clickatlife.gr και το δίκτυο luxury boutique ξενοδοχείων Trésor Hotels & Resorts παρατείνουν το ελληνικό καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος για τον μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά σήμερα, 1η Αυγούστου, και συνεχίζεται ως την 1η Σεπτεμβρίου. 

Συγκεκριμένα, το clickatlife.gr εξασφάλισε, σε συνεργασία με την Trésor Hotels & Resorts:

  • 2 διανυκτερεύσεις, σε double room, κατόπιν διαθεσιμότητας, για τον Σεπτέμβριο, στο Livin Mykonos.
  • 2 διανυκτερεύσεις, στην Comfort Two Bedroom Villa (100 τ. μ. – φιλοξενεί 4 άτομα) στις Diles & Rinies Villas, στην Τήνο, για το διάστημα 19/9/2016 – 30/9/2016.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Perivoli Hotel στο Ναύπλιο, κατόπιν διαθεσιμότητας, για τον Σεπτέμβριο.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, χρειάζεται να κάνετε τα εξής δύο πράγματα:

1. Ακολουθείτε το clickatlife.gr στο Instagram &

2. Δημοσιεύετε στο Instagram μία φωτογραφία που έχετε τραβήξει οι ίδιοι και, για εσάς, αποτυπώνει το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, γράφοντας τι βλέπουμε στην εικόνα σας και προσθέτοντας: @clickatlifegr @tresorhotels με hashtags #clickatlifegr #tresorhotels 

Τα ξενοδοχεία που θα σας φιλοξενήσουν

Livin Mykonos-Μύκονος
Σε μια πανέμορφη, ήσυχη τοποθεσία στη Μύκονο, σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα και μια ανάσα από τη VIP παραλία της Ψαρούς, το Livin Mykonos είναι ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές ξενοδοχείο που θα σας μυήσει στο αυθεντικό, κοσμοπολίτικο lifestyle του νησιού. 

Ο εξαιρετικός, σύγχρονος minimal σχεδιασμός, η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τα πολυτελή amenities ενώνονται αρμονικά για να συνθέσουν έναν παράδεισο χαλάρωσης και άνεσης, καθώς και την ιδανική σας βάση για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Μυκόνου. Με πανοραμική θέα στην κατάλευκη Χώρα, το Livin Mykonos προσφέρει μία πανέμορφη πισίνα, ένα υπέροχο pool bar με μοναδικά δροσιστικά cocktails, καθώς και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο Ebi Tempura, με εξαιρετικά πιάτα δημιουργικής γιαπωνέζικης και μεσογειακής κουζίνας, που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Στα 23 δωμάτια και σουίτες του Livin Mykonos, οι πιο εκλεκτοί επισκέπτες θα ανακαλύψουν την δική τους όαση πολυτέλειας, άνεσης και χαλάρωσης. Όταν ατενίσετε την πανοραμική θέα στη γραφική Χώρα της Μυκόνου, όταν ζήσετε ατέλειωτες στιγμές στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι, κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου, όταν απολαύσετε το δροσιστικό σας cocktail πλάι στην πισίνα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, τότε θα ανακαλύψετε ότι βιώνετε τον πιο αυθεντικό τρόπο ζωής του νησιού. 

Βουτήξτε στον ιδιωτικό σας παράδεισο χαλαρωτικών, hip διακοπών στη Μύκονο και ζήστε την πεμπτουσία της κοσμοπολίτικης ζωής του νησιού, στο Livin Mykonos. 

Perivoli Hotel-Ναύπλιο

Άνεση, χαλάρωση και λιτή πολυτέλεια μέσα στη φύση. Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο Περιβόλι θα μετατραπεί στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. 

Αγκαλιασμένο από έναν μυρωδάτο πορτοκαλεώνα στο χωριό Πυργιώτικα, το ξενοδοχείο Περιβόλι, το οποίο φέτος διακρίθηκε με το βραβείο του καλύτερου "Luxury Country Retreat 2016" στα Luxury Travel Guide Global Awards, χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία  να βιώσουν εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν την πολυτέλεια, την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους.

Σχεδιασμένο με όλο τον σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική της περιοχής, το ξενοδοχείο Περιβόλι άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2009 με σκοπό να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ύπαιθρο, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να νιώσουν τη χαρά της περιήγησης και της ανακάλυψης, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Εδώ, αποκόπτεστε αναγκαστικά από την αστική σας καθημερινότητα, θαυμάζοντας την πανοραμική θέα απ’ οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου, εισπνέοντας τα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου και απολαμβάνοντας κάποια συναρπαστική εναλλακτική δραστηριότητα στη φύση, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία.

Αφού ανακαλύψετε τις έντονες αντιθέσεις του νομού Αργολίδας, γεμίσετε εικόνες από εξαιρετικά φυσικά τοπία και ζήσετε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του Ναυπλίου, παραδοθείτε στην πολυτέλεια και τις ανέσεις του δωματίου σας, ντυμένου σε παλ χρώματα, που συνδυάζει την παραδοσιακή ατμόσφαιρα με τις μοντέρνες πινελιές για να φωτίσει τη διαμονή σας, κάνοντάς την ακόμα πιο ευχάριστη. 

Στον όμορφο χώρο του εστιατορίου, γευτείτε καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ με χειροποίητα ελληνικά εδέσματα, χειροποίητες μαρμελάδες, ζεστό παραδοσιακό ψωμί, μέλι από ντόπιους παραγωγούς, δημητριακά και κέικ. 

Παράλληλα, απολαύστε ένα εξαιρετικό δείπνο βασισμένο στην ελληνική μεσογειακή διατροφή και στα βιολογικά προΐόντα είτε στον εσωτερικό ατμοσφαιρικό χώρο, είτε στο αίθριο, πλάι στην πισίνα

Χρωματίστε τις διακοπές σας με τις γήινες αποχρώσεις της φύσης της Αργολίδας, αλλά και με τα έντονα χρώματα της πόλης του Ναυπλίου και ζήστε ειδυλλιακές διακοπές ουσιαστικής πολυτέλειας στο ξενοδοχείο Περιβόλι. 

Diles & Rinies-Τήνος

Τήνος, γη μαγική, μυστηριακή, άγρια και ταυτόχρονα τόσο ηρεμιστική για την ψυχή και το σώμα. Το γαλάζιο της θάλασσας μπερδεύεται με το βαθύ μπλε του ουρανού. Η άφιξή σας στις πολυτελείς βίλες Diles & Rinies θα αποτελέσει το ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού που δε θα θέλετε να τελειώσει. Οχτώ ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες μια ανάσα από το λιμάνι, στο δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, με την πέτρα να συνυφαίνεται με την ανεμοδαρμένη φύση της Τήνου και σας περιμένουν με ανοιχτή τη φιλόξενη την αγκαλιά τους.

Η προνομιακή τοποθεσία τους είναι ένα «παράθυρο» ανοιχτό στο Αιγαίο, με ανεμπόδιστη θέα στα ενεργειακά νησιά της  Δήλου και τη Ρήνειας από τις οποίες πήρε το όνομα του. Η αρχιτεκτονική τους, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αναδεικνύει το κυκλαδίτικο τοπίο μέσα από φυσικά υλικά και γήινα χρώματα και σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο χαλάρωσης ποιοτικής διαμονής και αισθητικής.

Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το design είναι ανάλαφρο, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανέσεις καλύπτοντας κάθε τύπο επισκέπτη. Η πισίνα υπερχείλισης λαμπυρίζει κάτω από τον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο και  δεν αφήνει επιλογή, παρά να αφεθείτε στη δροσιστική αγκαλιά της και να ενωθείτε με τον ορίζοντα.Παράλληλα, επιλέξτε μία από τις βίλες Diles & Rinies με πισίνα και απολαύστε αποκλειστικές, ιδιωτικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι καταπράσινοι κήποι 8 στρεμμάτων στους οποίους εκτείνεται το συγκρότημα, γεμάτοι βότανα, αγριολούλουδα και μυρωδικά θα ομορφύνουν τον περίπατό σας. 

Ένα καλάθι με τοπικές λιχουδιές και παραδοσιακά προϊόντα σας καλημερίζει έξω από την πόρτα σας, ενώ, αφού απολαύσετε τις μεσημεριανές σας βουτιές, ένα λαχταριστό γεύμα, με προϊόντα και υλικά από ντόπιους παραγωγούς αποκλειστικά, σας περιμένει στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Cuisine του κτήματος Diles & Rinies.

Στη συνέχεια, τα μαθήματα yoga και ευεξίας θα σας τονώσουν ψυχή και σώμα. Κάθε μέρα στο Diles & Rinies είναι μια καινούρια ημέρα. Μονοπάτια και ανεξερεύνητες παραλίες; Διαδρομές με το αυτοκίνητο και ερημικά ξωκλήσια; Όποια διάθεση κι αν έχετε το φιλόξενο προσωπικό θα σας προτείνει δραστηριότητες για να γεμίσετε δημιουργικά τον χρόνο σας ανακαλύπτοντας μαγικές ομορφιές της Τήνου.

Η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών

Η κλήρωση θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο clickatlife.gr και με σχετικό post από τον λογαριασμό του clickatlife.gr στο Instagram. Stay tuned, για να μάθετε ποιοι είναι τυχεροί που θα φεύγουν με την παρέα τους, όταν οι υπόλοιποι θα έχουν γυρίσει οριστικά, και για πού θα φτιάξουν βαλίτσες!  

*Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ.