Κερδίστε ένα μαγικό 3ήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο

mykonos-master-asset
ΤΡΙΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Μαζί παρατείνουμε το καλοκαίρι! Το clickatlife.gr και τα boutique ξενοδοχεία του δικτύου Trésor Hotels & Resorts σάς χαρίζουν διακοπές πολλών αστέρων μέσα στον Σεπτέμβριο, όταν οι άλλοι επιστρέφουν στην πόλη.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και πάρτε μέρος στην κλήρωση για -μεταξύ άλλων- 2 διανυκτερεύσεις, σε double room, κατόπιν διαθεσιμότητας, για Σεπτέμβριο, στο Livin Mykonos-Μύκονος:

1. Ακολουθείτε το clickatlife.gr στο Instagram.  

2. Δημοσιεύετε στο Instagram μία φωτογραφία που έχετε τραβήξει οι ίδιοι και, για εσάς, αποτυπώνει το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, γράφοντας τι βλέπουμε στην εικόνα σας και προσθέτοντας: @clickatlifegr @tresorhotels Mαζί παρατείνουμε το ελληνικό καλοκαίρι! #clickatlifegr #tresorhotels #summer #holidays #island #travel #Greece #travelgram #instagreece

Το ξενοδοχείο
Σε μια πανέμορφη, ήσυχη τοποθεσία στη Μύκονο, σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα και μια ανάσα από τη VIP παραλία της Ψαρούς, το Livin Mykonos είναι ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές ξενοδοχείο που θα σας μυήσει στο αυθεντικό, κοσμοπολίτικο lifestyle του νησιού. 

Διαμονή με αυθεντικό, κοσμοπολίτικο lifestyle στους ρυθμούς της Μυκόνου. 

Ο εξαιρετικός, σύγχρονος minimal σχεδιασμός, η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τα πολυτελή amenities ενώνονται αρμονικά για να συνθέσουν έναν παράδεισο χαλάρωσης και άνεσης, καθώς και την ιδανική σας βάση για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Μυκόνου. Με πανοραμική θέα στην κατάλευκη Χώρα, το Livin Mykonos προσφέρει μία πανέμορφη πισίνα, ένα υπέροχο pool bar με μοναδικά δροσιστικά cocktails, καθώς και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο Ebi Tempura, με εξαιρετικά πιάτα δημιουργικής γιαπωνέζικης και μεσογειακής κουζίνας, που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Γνήσιες ελληνικές διακοπές με το στυλ και την αισθητική που μόνο η Μύκονος διαθέτει. 

Στα 23 δωμάτια και σουίτες του Livin Mykonos, οι πιο εκλεκτοί επισκέπτες θα ανακαλύψουν την δική τους όαση πολυτέλειας, άνεσης και χαλάρωσης. Όταν ατενίσετε την πανοραμική θέα στη γραφική Χώρα της Μυκόνου, όταν ζήσετε ατέλειωτες στιγμές στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι, κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου, όταν απολαύσετε το δροσιστικό σας cocktail πλάι στην πισίνα την ώρα του ηλιοβασιλέματος, τότε θα ανακαλύψετε ότι βιώνετε τον πιο αυθεντικό τρόπο ζωής του νησιού. 

Η διακόσμηση εδώ υπακούει στους παραδοσιακούς ρυθμούς του συμπλέγματος των Κυκλάδων. 

Βουτήξτε στον ιδιωτικό σας παράδεισο χαλαρωτικών, hip διακοπών στη Μύκονο και ζήστε την πεμπτουσία της κοσμοπολίτικης ζωής του νησιού, στο Livin Mykonos. 

* Δείτε το ξενοδοχείο Livin Mykonos στο Instagram και στο Facebook