Κερδίστε ένα μαγικό 3ήμερο σε πολυτελείς βίλες στην Τήνο

tinos

Ένα αρμονικό σύνολο, με την πέτρα να συνυφαίνεται με την ανεμοδαρμένη φύση της Τήνου.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Μαζί παρατείνουμε το καλοκαίρι! Το clickatlife και τα boutique ξενοδοχεία του δικτύου Trésor Hotels & Resorts σάς χαρίζουν διακοπές πολλών αστέρων μέσα στον Σεπτέμβριο, όταν οι άλλοι επιστρέφουν στην πόλη.

Προϊόντα και υλικά από ντόπιους παραγωγούς αποκλειστικά, σας περιμένει στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Cuisine του κτήματος Diles & Rinies.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και πάρτε μέρος στην κλήρωση για - μεταξύ άλλων - 2 διανυκτερεύσεις, στην Comfort Two Bedroom Villa (100 τ.μ. – φιλοξενεί 4 άτομα) στις Diles & Rinies-Τήνος, στην Τήνο, μέσα στο διάστημα 19/9/2016 – 30/9/2016: 

1. Ακολουθείτε το clickatlife.gr στο Instagram &

2. Δημοσιεύετε στο Instagram μία φωτογραφία που έχετε τραβήξει οι ίδιοι και, για εσάς, αποτυπώνει το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, γράφοντας τι βλέπουμε στην εικόνα σας και προσθέτοντας: @clickatlifegr @tresorhotels και #dilesrinies.

Το ξενοδοχείο

Το ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού που δε θα θέλετε να τελειώσει.

Τήνος, γη μαγική, μυστηριακή, άγρια και ταυτόχρονα τόσο ηρεμιστική για την ψυχή και το σώμα. Το γαλάζιο της θάλασσας μπερδεύεται με το βαθύ μπλε του ουρανού. Η άφιξή σας στις πολυτελείς βίλες Diles & Rinies θα αποτελέσει το ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού που δε θα θέλετε να τελειώσει. Οχτώ ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες μια ανάσα από το λιμάνι, στο δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, με την πέτρα να συνυφαίνεται με την ανεμοδαρμένη φύση της Τήνου και σας περιμένουν με ανοιχτή τη φιλόξενη την αγκαλιά τους.

Η προνομιακή τοποθεσία τους είναι ένα «παράθυρο» ανοιχτό στο Αιγαίο, με ανεμπόδιστη θέα στα ενεργειακά νησιά της  Δήλου και τη Ρήνειας από τις οποίες πήρε το όνομα του. Η αρχιτεκτονική τους, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αναδεικνύει το κυκλαδίτικο τοπίο μέσα από φυσικά υλικά και γήινα χρώματα και σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο χαλάρωσης ποιοτικής διαμονής και αισθητικής.

Οι καταπράσινοι κήποι 8 στρεμμάτων στους οποίους εκτείνεται το συγκρότημα, είναι γεμάτοι βότανα, αγριολούλουδα και μυρωδικά.

Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ το design είναι ανάλαφρο, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανέσεις καλύπτοντας κάθε τύπο επισκέπτη. Η πισίνα υπερχείλισης λαμπυρίζει κάτω από τον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο και  δεν αφήνει επιλογή, παρά να αφεθείτε στη δροσιστική αγκαλιά της και να ενωθείτε με τον ορίζοντα.Παράλληλα, επιλέξτε μία από τις βίλες Diles & Rinies με πισίνα και απολαύστε αποκλειστικές, ιδιωτικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι καταπράσινοι κήποι 8 στρεμμάτων στους οποίους εκτείνεται το συγκρότημα, γεμάτοι βότανα, αγριολούλουδα και μυρωδικά θα ομορφύνουν τον περίπατό σας. 

Προϊόντα και υλικά από ντόπιους παραγωγούς αποκλειστικά, σας περιμένει στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Cuisine του κτήματος Diles & Rinies.

Ένα καλάθι με τοπικές λιχουδιές και παραδοσιακά προϊόντα σας καλημερίζει έξω από την πόρτα σας, ενώ, αφού απολαύσετε τις μεσημεριανές σας βουτιές, ένα λαχταριστό γεύμα, με προϊόντα και υλικά από ντόπιους παραγωγούς αποκλειστικά, σας περιμένει στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Cuisine του κτήματος Diles & Rinies.

Στη συνέχεια, τα μαθήματα yoga και ευεξίας θα σας τονώσουν ψυχή και σώμα. Κάθε μέρα στο Diles & Rinies είναι μια καινούρια ημέρα. Μονοπάτια και ανεξερεύνητες παραλίες; Διαδρομές με το αυτοκίνητο και ερημικά ξωκλήσια; Όποια διάθεση κι αν έχετε το φιλόξενο προσωπικό θα σας προτείνει δραστηριότητες για να γεμίσετε δημιουργικά το χρόνο σας ανακαλύπτοντας μαγικές ομορφιές της Τήνου. 

* Δείτε τις βίλες Diles & Rinies στο Instagram και στο Facebook