Κερδίστε ένα μαγικό 3ήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο

perivoli-hotel
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Μαζί παρατείνουμε το καλοκαίρι! Το clickatlife.gr και τα boutique ξενοδοχεία του δικτύου Trésor Hotels & Resorts σάς χαρίζουν διακοπές πολλών αστέρων μέσα στον Σεπτέμβριο, όταν οι άλλοι επιστρέφουν στην πόλη.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και πάρτε μέρος στην κλήρωση για - μεταξύ άλλων - 2 διανυκτερεύσεις στο Perivoli Hotel στο Ναύπλιο κατόπιν διαθεσιμότητας τον Σεπτέμβριο: 

1. Ακολουθείτε το clickatlife.gr στο Instagram.  

2. Δημοσιεύετε στο Instagram μία φωτογραφία που έχετε τραβήξει οι ίδιοι και, για εσάς, αποτυπώνει το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, γράφοντας τι βλέπουμε στην εικόνα σας και προσθέτοντας: @clickatlifegr @tresorhotels Mαζί παρατείνουμε το ελληνικό καλοκαίρι! #clickatlifegr #tresorhotels #summer #holidays #island #travel #Greece #travelgram #instagreece

Perivoli Hotel-Ναύπλιο

Άνεση, χαλάρωση και λιτή πολυτέλεια μέσα στη φύση. Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο Περιβόλι θα μετατραπεί στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στο ρομαντισμό του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. 

Αγκαλιασμένο από έναν μυρωδάτο πορτοκαλεώνα στο χωριό Πυργιώτικα, το ξενοδοχείο Περιβόλι, το οποίο φέτος διακρίθηκε με το βραβείο του καλύτερου "Luxury Country Retreat 2016" στα Luxury Travel Guide Global Awards, χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία  να βιώσουν εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν την πολυτέλεια, την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους.

Σχεδιασμένο με όλο τον σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική της περιοχής, το ξενοδοχείο Περιβόλι άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2009 με σκοπό να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ύπαιθρο, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να νιώσουν τη χαρά της περιήγησης και της ανακάλυψης, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο είναι σχεδιασμένο με όλο τον σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική της περιοχής.

Εδώ, αποκόπτεστε αναγκαστικά από την αστική σας καθημερινότητα, θαυμάζοντας την πανοραμική θέα απ’ οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου, εισπνέοντας τα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου και απολαμβάνοντας κάποια συναρπαστική εναλλακτική δραστηριότητα στη φύση, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία.

Αφού ανακαλύψετε τις έντονες αντιθέσεις του νομού Αργολίδας, γεμίσετε εικόνες από εξαιρετικά φυσικά τοπία και ζήσετε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του Ναυπλίου, παραδοθείτε στην πολυτέλεια και τις ανέσεις του δωματίου σας, ντυμένου σε παλ χρώματα, που συνδυάζει την παραδοσιακή ατμόσφαιρα με τις μοντέρνες πινελιές για να φωτίσει τη διαμονή σας, κάνοντάς την ακόμα πιο ευχάριστη. 

Πλούσιος πρωινός μπουφές με χειροποίητα ελληνικά εδέσματα, χειροποίητες μαρμελάδες, ζεστό παραδοσιακό ψωμί, μέλι από ντόπιους παραγωγούς, δημητριακά και κέικ. 

Στον όμορφο χώρο του εστιατορίου, γευτείτε καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ με χειροποίητα ελληνικά εδέσματα, χειροποίητες μαρμελάδες, ζεστό παραδοσιακό ψωμί, μέλι από ντόπιους παραγωγούς, δημητριακά και κέικ. 

Παράλληλα, απολαύστε ένα εξαιρετικό δείπνο βασισμένο στην ελληνική μεσογειακή διατροφή και στα βιολογικά προΐόντα είτε στον εσωτερικό ατμοσφαιρικό χώρο, είτε στο αίθριο, πλάι στην πισίνα. 

Χρωματίστε τις διακοπές σας με τις γήινες αποχρώσεις της φύσης της Αργολίδας, αλλά και με τα έντονα χρώματα της πόλης του Ναυπλίου και ζήστε ειδυλλιακές διακοπές ουσιαστικής πολυτέλειας στο ξενοδοχείο Περιβόλι

* Δείτε το ξενοδοχείο Περιβόλι στο Facebook