Ειδυλλιακές διακοπές στη Μύκονο τον Σεπτέμβριο

mukonos

Οι ομορφιές της Μυκόνου τον Σεπτέμβριο πολλαπλασιάζονται

ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πιο ειδυλλιακή πλευρά του τον Σεπτέμβριο. Αποδεχόμαστε ευχαρίστως την πρόσκληση και αποφεύγουμε την κοσμοσυρροή του Αυγούστου, κολυμπάμε σε πεντακάθαρα νερά, βολτάρουμε ξέγνοιαστα σε δαιδαλώδη σοκάκια, μαγευόμαστε από καρτποσταλικά ηλιοβασιλέματα, απολαμβάνουμε γκουρμέ αλλά και παραδοσιακή κουζίνα και ζούμε ονειρεμένες διακοπές στη Μύκονο, όταν οι άλλοι επιστρέφουν.

Οι πανέμορφες αμμουδερές παραλίες της Μυκόνου είναι πιο ήσυχες τον Σεπτέμβριο. Την επίσκεψή μας αξίζει οπωσδήποτε η κοσμική Ψαρού, η συγκλονιστική Ελιά, ο Άγιος Σώστης, αλλά και η απομονωμένη Κάπαρη.

Μετά το μπάνιο, ώρα για sightseeing! Σε απόσταση 8 χλμ. από τη Χώρα, η Άνω Μερά είναι ένα γραφικό χωριουδάκι στο κέντρο του νησιού, που μας χαρίζει μια διαφορετική, πιο αυθεντική όψη της Μυκόνου. Εδώ, περιπλανιόμαστε στα σοκάκια, απολαμβάνουμε τοπικές συνταγές στα ταβερνάκια και επισκεπτόμαστε το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής, χτισμένο τον 15ο αιώνα. Στην περιοχή Φανάρι, εντοπίζουμε τον Φάρο Αρμενιστή, ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της Μυκόνου, που κατασκευάστηκε το 1891. Εδώ, βγάζουμε φωτογραφίες με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και θαυμάζουμε τη θέα στο γειτονικό νησί της Τήνου.

Ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα στο νησί των ανέμων

Το απόγευμα «χανόμαστε» στα πλακόστρωτα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης Χώρας, κάνουμε shopping στα Ματογιάννια, περπατάμε ως τους φημισμένους ανεμόμυλους και «πιάνουμε θέση» σε ένα από τα μπαρ της Μικρής Βενετίας, για το πρώτο cocktail της βραδιάς αλλά και για το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου.

Η απόλυτη χαλάρωση στο Livin Mykonos

Για τη διαμονή μας, κάνουμε check-in στο μέλος της Trésor Hotels & Resorts, Livin Mykonos, την ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή άφιξη του νησιού που μας μυεί στο αυθεντικό lifestyle της Μυκόνου. Ένας παράδεισος χαλάρωσης και άνεσης, αλλά και η ιδανική μας βάση για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Μυκόνου, στο Livin Mykonos απολαμβάνουμε πλούσιο πρωινό με βιολογικά προϊόντα, βουτιές στην πανέμορφη πισίνα και γκουρμέ πιάτα δημιουργικής γιαπωνέζικης και μεσογειακής κουζίνας στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Ebi Tempura.