Το Google Trips είναι η νέα εφαρμογή που θα αγαπήσουν οι ταξιδιώτες

kinito-taksidi-parisi-smartphone-efarmogi

Ημερήσιο ταξιδιωικό πλάνο στο κινητό σας, offline

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι χρήστες iOS και Android του κόσμου, που αγαπούν τα ταξίδια, έχουν άλλο ένα σημαντικό ταξιδιωτικό εργαλείο στα χέρια τους, το Google Trips, το οποίο εγκαινίασε πρόσφατα η Google.

«Δείτε περισσότερα, οργανώστε λιγότερα» είναι το μότο της νέας εφαρμογής Google Trips της Google, η οποία είναι ιδανική για τον σύγχρονο τουρίστα, που ενδεχομένως να φεύγει βιαστικά για το ταξίδι του και να μην έχει χρόνο να το οργανώσει όπως θα έπρεπε.

Το Google Trips παίρνει ουσιαστικά τη θέση του προσωπικού σας ξεναγού, μόνο που εν προκειμένω χωράει στην τσέπη σας και μπορεί να είναι συνεχώς μαζί σας. Περιλαμβάνει σημαντικές κατηγορίες πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του ημερήσιου πλάνου σας, πράγματα να κάνετε, φαγητό και ποτό, αξιοθέατα κ.ο.κ. Και το καλύτερο; Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη offline, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε το άγχος του Wi-Fi όλη την ώρα.

Με το Google Trips το ταξίδι σας δεν θα έχει ελλείψεις

Η εφαρμογή αυτή έχει καταφέρει να συνδυάσει δεδομένα από το Google Maps με τις συνεισφορές ταξιδιωτών κι έτσι έχει καταφέρει να συνθέσει ταξιδιωτικά πλάνα και να κάνει προτάσεις για τις 200 κορυφαίες πόλεις του κόσμου.

Στο επόμενό σας ταξίδι, π.χ. στη Βαρκελώνη, μπορείτε να επιλέξετε το ημερήσιο πλάνο που σας ταιριάζει –το οποίο έχει δημιουργηθεί με βάσει ιστορικού πληροφοριών από άλλους ταξιδιώτες- και να περάσετε μια ημέρα θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική του Antoni Gaudi ή δοκιμάζοντας τις καλύτερες τοπικές γεύσεις.

Ακόμη, το Google Trips μπορεί να σας προτείνει τι άλλο να κάνετε στην περιοχή που βρίσκεστε, ενώ μπορεί να παρακολουθεί τις κρατήσεις πτήσεων, ξενοδοχείων, αυτοκινήτων και εστιατορίων, τις οποίες συγκεντρώνει από το gmail, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ψάχνετε μέσα στην άβυσσο των mail σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο youtube εδώ.