Απόδραση στο Καρπενήσι από το κέντρο της… Αθήνας

karpenisi

Το Καρπενήσι καταφτάνει στην Ομόνοια

ΤΡΙΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ναι, καλά διαβάσατε. Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ και εν προκειμένω το Καρπενήσι καταφτάνει στην Αθήνα, για 5 ολόκληρες μέρες, φέρνοντας μαζί του όλες τις ομορφιές της πρωτεύουσας του Νομού Ευρυτανίας.

Από τις 28/9 μέχρι τις 2/10 περιμένουμε μια επίσκεψη στο Κέντρο της Αθήνας: το Καρπενήσι! Ο Δήμος Καρπενησίου και η Κι.Πο.Κ.Α. (Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας) βάζουν στόχο να προβάλουν το όμορφο Καρπενήσι με την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά, αλλά και να προσελκύσουν τον κόσμο στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και ο τρόπος για να το καταφέρουν είναι με διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν την ιστορική αυτή πόλη με τις φυσικές ομορφιές.

Χορευτικές εκδηλώσεις που θα παρουσιάσουν τοπικοί σύλλογοι, εκθέσεις με τοπικά προϊόντα, πληροφορίες ταξιδιωτικού περιεχομένου για καταλύματα και προσφορές, αλλά και ενημέρωση για τα αξιοθέατα της περιοχής είναι αυτά που περιμένουν όσους κατευθυνθούν προς το κέντρο της πόλης μας.

Οι εκδηλώσεις του «Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια» θα πραγματοποιηθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ομονοίας, η οποία αναμένεται γι’ αυτό το διάστημα να πάρει λίγο από το χρώμα και την ατμόσφαιρα του Καρπενησίου.