Στον Σηκουάνα επιπλέει ένα… ξενοδοχείο

off-paris
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το πρώτο ξενοδοχείο και bar πάνω στο νερό άνοιξε στο Παρίσι και βρίσκεται στον Σηκουάνα, «δεμένο» στο σταθμό Austerlitz.

Αν ψάχνετε διαμονή στο Παρίσι, όχι απλώς με θέα τον Σηκουάνα, αλλά... πάνω του, τότε το OFF είναι το ξενοδοχείο για εσάς. Πρόκειται για ένα πλωτό ξενοδοχείο στην προβλήτα Austerlitz, το οποίο, αν μη τι άλλο, ετοιμάζει μια ιδιαίτερη εμπειρία στους επισκέπτες του, με τα 54 δωμάτια, τις 4 σουίτες, το bar με κοκτέιλ και tapas, την πισίνα και το ιδιαίτερο εσωτερικό του, σχεδιασμένο από τον Gérard Ronzatti.

Βρίσκεται ανάμεσα στην αριστερή και δεξιά όχθη προσφέροντας μαγευτική θέα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε μια περιοχή που βρίσκεται σε ραγδαία μεταμόρφωση, συνδυάζοντας μοντερνισμό και ιστορικά στοιχεία την ίδια στιγμή.

Το OFF είναι ένα πλωτό ξενοδοχείο στον Σηκουάνα, με όλες τις ανέσεις

Εκτός, όμως, από το αισθητικό κομμάτι, το OFF είναι κι ένα βολικό ξενοδοχείο, με τους σταθμούς μετρό και προαστιακού να βρίσκονται κοντά και στις 2 όχθες του ποταμού.

Ακόμη, όμως, κι όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε μια τέτοιου είδους διαμονή (140 ευρώ/τη βραδιά), μπορούν να το επισκεφτούν για πρωινό, κοκτέιλ και χαλάρωση, χαρίζοντάς τους πολυτελείς στιγμές στη ρομαντική πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Info
http://offparisseine.com