Το Wyndham Grand Athens θα ανοίξει (τελικά) τον Δεκέμβριο

wyndham-grand-athens
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το πρώτο ξενοδοχείο του Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Αθήνας, την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, νωρίτερα από τους αρχικούς υπολογισμούς.

Ένα 5άστερο ξενοδοχείο ετοιμάζεται να «φωτίσει» την πλατεία Καραϊσκάκη, στη θέση του ξενοδοχείου Imperial, από την 1η του Δεκέμβρη, αφού στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο σταθμό Μεταξουργείο, το Wyndham Grand Athens θα είναι γεγονός σύντομα.

Με κόστος ανακαίνισης που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ, το νέο ξενοδοχείο θα είναι το πρώτο του αμερικάνικου ομίλου Wyndham Hotel Group στην Αθήνα και θα προσφέρει στον τουριστικό κλάδο, ανοίγοντας θέσεις εργασίας για περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ταυτόχρονα οι ετήσιες επισκέψεις του υπολογίζονται στις 200 χιλιάδες.

Το Wyndham Grand Athens θα έχει 273 δωμάτια, αίθουσες συνεδριάσεων, γυμναστήριο, σπα και roof garden 450 τετραγωνικών μέτρων με καταρράκτη και πισίνα, όπως και υπέροχη θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη.

Το έργο, το οποίο έχει αναλάβει η Zeus International με τη συνεργασία της Wyndham Group Hotel, πραγματοποιείται με βάση την «πράσινη» πολιτική του ομίλου και με τη χρήση οικολογικών υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον, που συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε ότι ο όμιλος Wyndham Hotel Group είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στον κόσμο, διαθέτοντας 15 αλυσίδες με 7.834 ξενοδοχεία και 679.145 δωμάτια σε 73 χώρες.