Trésor Hotels & Resorts: 15+1 ιδέες διαμονής στην Ελλάδα με αφορμή το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

trikala-korinthias-tresor
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Φέτος, η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή και μας χαρίζει την τέλεια αφορμή να ταξιδέψουμε για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Ελλάδας, να έρθουμε πιο κοντά στη φύση, να κάνουμε city-break στην πόλη ή ακόμα και να απολαύσουμε τη θαλασσινή αύρα στο νησί. Επομένως, τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε το επόμενό μας ταξίδι, αφού κάνουμε την κράτησή μας σε ένα από τα boutique ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts, που αποτελούν πραγματικούς θησαυρούς διαμονής, στους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας!

Μαγικές αποδράσεις στη φύση

Καρπενήσι
Το πανέμορφο Καρπενήσι μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη φθινοπωρινή απόδραση για επισκέψεις στο Φαράγγι Πάντα Βρέχει και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του και βόλτες στους καλοδιατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς. Για τη διαμονή μας επιλέγουμε το πιο κουκλίστικο ξενοδοχείο της περιοχής, Anerada Inn Boutique Hotel, που βρίσκεται στο Μεγάλο Χωριό. Περισσότερες πληροφορίες για ένα μαγευτικό ταξίδι στο Καρπενήσι, βρείτε εδώ.

Μάνη
Με αφετηρία το γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα, κάνουμε ένα αξέχαστο οδοιπορικό στη Μάνη και αντικρίζουμε αξέχαστες εικόνες ελληνικής, αυθεντικής φυσικής ομορφιάς, στην Αρεόπολη, το Λιμένι, το Γύθειο αλλά και το σπήλαιο του Διρού. Για μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής, επιλέγουμε το εκπληκτικό ιστορικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel. Περισσότερες πληροφορίες για την απόδρασή σας στη Μάνη, μπορείτε να δείτε εδώ.

Τρίκαλα Κορινθίας
Επαφή με τη φύση, πικ νικ στη λίμνη Δόξα, βόλτες στη Μονή Αγίου Γεωργίου και φωτογραφίες με φόντο πανέμορφα τοπία, είναι ένα μέρος από τη συναρπαστική εμπειρία που μας χαρίζουν τα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας. Το περιζήτητο ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διαμονή μας. Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι σας στα Τρίκαλα Κορινθίας, μπορείτε να δείτε εδώ.

Πήλιο
Ταξιδεύουμε στο Πήλιο για να βολτάρουμε στα λιθόστρωτα καλντερίμια, να γοητευτούμε από την άγρια ομορφιά του βουνού και να ζήσουμε την εμπειρία του Μουντζούρη. Ιδανικό ξενοδοχείο για να φιλοξενήσει το ταξίδι των ονείρων μας, είναι το 12 Months Luxury Resort & Spa  στη γοητευτική Τσαγκαράδα. Περισσότερες πληροφορίες για την απόδρασή σας στο Πήλιο, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ζαγοροχώρια
Περίπατος & Rafting στις όχθες του Βοϊδομάτη, του καθαρότερου ποταμού της Ευρώπης, φωτογραφίες στα πέτρινα γεφύρια, νοστιμότατες παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες, roadtrip στα χωριά. Ο ορεινός παράδεισος του Ζαγορίου μας προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες σε ένα τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Για την απόλυτη επαφή με τη φύση, μένουμε στο χωριό Μικρό Πάπιγκο και για διαμονή επιλέγουμε το καλύτερο Luxury Resort & Spa της Ευρώπης, Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa. Επιλέγουμε επίσης τα σαλέ και τις σουίτες του Zagori Suites, στο πανέμορφο γραφικό χωριό της Βίτσας. Περισσότερες πληροφορίες για ένα μαγευτικό ταξίδι στα Ζαγοροχώρια, βρείτε εδώ και εδώ.

Αξέχαστα city-breaks στην πόλη

Αθήνα
Περπατάμε τα μονοπάτια ιστορίας και πολιτισμού του ιστορικού κέντρου, από τη Διονυσίου Αεροπαγίτου ως το Μοναστηράκι, σκαρφαλώνουμε ως την Πλάκα και ανακαλύπτουμε την πιο ιδιαίτερη γειτονιά της, τα Αναφιώτικα και θαυμάζουμε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα στο Σούνιο, έχοντας ως βάση το κορυφαίο boutique ξενοδοχείο The Margi στη Βουλιαγμένη. Περισσότερες πληροφορίες για την απόδρασή σας στην Αθήνα, βρείτε εδώ.

Ναύπλιο
Επιστρέφουμε στο Ναύπλιο, για ρομαντικές βόλτες με φόντο το Μπούρτζι, για την υπέροχη θέα από το Παλαμήδι και την περιπλάνηση στα στενά χρωματιστά σοκάκια. Για τη διαμονή μας, επιλέγουμε το Περιβόλι, το ξενοδοχείο που βραβεύτηκε ως το καλύτερο Luxury Country Retreat 2016. Περισσότερες πληροφορίες για μια αξέχαστη απόδραση στο Ναύπλιο, βρείτε εδώ.

Τρίκαλα Θεσσαλίας
Ταξιδεύουμε ως τα μαγευτικά Τρίκαλα για να περπατήσουμε στα στενά του Βαρουσίου, να ανέβουμε ως το Ρολόι, να κάνουμε ποδήλατο στις όχθες του Ληθαίου και να ζήσουμε το δέος των Μετεώρων. Για τη διαμονή μας, επιλέγουμε το εκπληκτικό Ananti City Resort. Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι σας στα Τρίκαλα, βρείτε εδώ.

Θαλασσινή αύρα από το νησί

Σαντορίνη
Ζούμε τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, νιώθουμε την ενέργεια της Καλντέρας, βολτάρουμε ανάμεσα στα μυστηριακά κατάλευκα υπόσκαφα και ξαναερωτευτόμαστε θαυμάζοντας το διασημότερο ηλιοβασίλεμα. Για διαμονή, επιλέγουμε τον κοσμοπολίτικο Περίβολο και το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Orabel Suites, το μαγευτικό Ημεροβίγλι και το πολυβραβευμένο Astra Suites, αλλά και τον μεσαιωνικό Πύργο και τις σουίτες-έργα τέχνης του Voreina Gallery Suites. Περισσότερες πληροφορίες για την απόδρασή σας στη Σαντορίνη, βρείτε εδώ, εδώ κι εδώ.

Χανιά
Βόλτες στην παραλία, από τον Ενετικό Φάρο μέχρι το φρούριο του Φιρκά, περιπλάνηση στα πολύχρωμα στενά σοκάκια της Παλιάς Πόλης που αποπνέουν ιστορία, γαστρονομικές απολαύσεις στα πολυάριθμα εστιατόρια και roadtrip από τα Σφακιά μέχρι το Ρέθυμνο. Οι βραβευμένες Conte Marino Villas μας προσφέρουν την καλύτερη ιδιωτική εμπειρία διαμονής στον Πλατανιά. Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι σας στα Χανιά, βρείτε εδώ.

Κως
Ανακαλύπτουμε τα αξιοθέατα της πόλης, καθόμαστε κάτω από τη σκιά του πλάτανου του Ιπποκράτη, κάνουμε ποδήλατο, εξερευνούμε το καταπράσινο γραφικό χωριό της Ζιας και απολαμβάνουμε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα από το κορυφαίο ξενοδοχείο, Aqua Blu Boutique Hotel + Spa. Περισσότερες πληροφορίες για την απόδρασή σας στην Κω, βρείτε εδώ.

Τήνος
Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να μυηθούμε στη μαγεία των χωριών της Τήνου. Θαυμάζουμε ένα μοναδικό τοπίο-φαινόμενο στον Βώλακα, βολτάρουμε στον Πύργο, ένα από τα ομορφότερα χωριά των Κυκλάδων, φωτογραφίζουμε τους διάσημους περιστερώνες στον Ταραμπάδο και απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα στο Αιγαίο από τον Τριαντάρο. Για τη διαμονή μας, επιλέγουμε τις ιδιωτικές βίλες Diles & Rinies. Περισσότερες πληροφορίες για την απόδρασή σας στην Τήνο, βρείτε, εδώ.

Αστυπάλαια
Ταξιδεύουμε ως την Αστυπάλαια για να περπατήσουμε στα στενά σοκάκια του Κάστρου, να φωτογραφηθούμε με φόντο το επιβλητικό κάστρο Querini του 15ου αιώνα και να δοκιμάσουμε παραδοσιακά πουγκιά και κιτρινοκούλουρα με σαφράν. Για διαμονή, επιλέγουμε τις περιζήτητες Melograno Villas. Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι σας στην Αστυπάλαια, βρείτε εδώ.

Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com και απολαύστε δωρεάν room upgrade κατόπιν διαθεσιμότητας, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το tresorhotels.com, καλέστε στο 210-8981884 ή στείλτε e-mail στο [email protected].