Το Cirque de Soleil ετοιμάζει ένα απίστευτο θεματικό πάρκο στο Μεξικό

cirque-de-soleil-theme-park

Ένα πάρκο που θα ενθουσιάσει όσο κανένα άλλο ετοιμάζεται στο Μεξικό

ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Το 2018 το Μεξικό θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί και να καταπλήξει τους επισκέπτες του και λάτρεις του πιο διάσημου τσίρκου του κόσμου, με ένα θεματικό πάρκο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ το παγκοσμίως διάσημο Τσίρκο του Ήλιου, ίσως να έχετε σκεφτεί πόσο ωραία θα ήταν να μπορούσε να απολαύσει κάποιος κάτι παρόμοιο σε ολοήμερη βάση. Αυτή η σκέψη θα γίνει πραγματικότητα το 2018, όταν θα ανοίξει το πρώτο θεματικό πάρκο Cirque de Soleil στο Vidanta resort στο Nuevo Vallarta του Μεξικού.

Σε κάτι περισσότερο από 1 χρόνο, οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις διακοπές τους βολτάροντας σε μια ολοήμερη performance του Τσίρκου, να παρακολουθήσουν διαδραστικό θέατρο, υδροθεραπεία και φυσικά να γνωρίσουν πολλούς περφόρμερ.

http://grandmayan.net/cirque-du-soleil-celebrate/

Προς το παρόν ονομάζεται “The Park” και θα βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Vidanta Resorts and Destinations, η οποία δεν αποκαλύπτει εύκολα τα σχέδια για το τι πρόκειται να περιλαμβάνει το πάρκο.

Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι θα συνδυάζει την πολυτέλεια της Vidanta με τη διασκέδαση του τσίρκου, δημιουργώντας ένα φανταστικό νησί, ό,τι πρέπει για οικογένειες και εξερεύνηση. Θα έχει 3 ξενοδοχεία με πλήθος παροχών, όπως υδροθεραπεία για ενήλικες, διαδραστικό θέατρο με το υγρό στοιχείο να πρωταγωνιστεί και θα μοιάζει σαν να έχει ξεφυτρώσει από το έδαφος, με πολύ πράσινο.

Το νέο αυτό εντυπωσιακό πάρκο αναμένεται να προσελκύσει 1 εκατομμύριο επισκέπτες στην πρώτη φάση ανοίγματος και περίπου 2,5 εκατομμύρια ετησίως, μόλις ανοίξει ολοκληρωτικά, και όλα δείχνουν ότι θα είναι το πιο ιδιαίτερο πάρκο που έχει υπάρξει στο Μεξικό.