Τη δική του αλυσίδα ξενοδοχείων ιδρύει ο Καρλ Λάγκερφελντ

ksenodoxeio-karl-lagkerfelnt WILL OLIVER
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Ο Λάγκερφελντ ακολουθεί το παράδειγμα άλλων προσωπικοτήτων της βιομηχανίας της μόδας.

Τη δική του αλυσίδα ξενοδοχείων ιδρύει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel Καρλ Λάγκερφελντ. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, το 2018 αναμένεται να εγκαινιάσει το πρώτο του ξενοδοχείο -έξι αστέρων- στο Μακάο, τη «Μέκκα» της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Κίνα.

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε για τον σχεδιασμό μιας σουίτας στο ξενοδοχείο Le Crillon στο Παρίσι, αλλά και για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Métropole στο Μονακό, δήλωσε ευτυχής που ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων του, με τη δημιουργία μιας διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων που θα φέρει το όνομά του.

Ο μόδιστρος ακολουθεί το παράδειγμα άλλων προσωπικοτήτων της βιομηχανίας της μόδας, όπως ο Αρμάνι ή η Βερσάτζε, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που φέρουν τα ονόματά τους. Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, η ιδέα του σχεδίου του Λάγκερφελντ γεννήθηκε το 2014, μετά από πρόταση που δέχθηκε από την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών του Μακάο.

Το πολυτελές ξενοδοχείο θα ενσωματωθεί στο Lisboa Palace Complex, ένα συγκρότημα που χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Macao και το οποίο θα περιλαμβάνει καζίνο, εστιατόρια, χώρους αναψυχής και άλλα ξενοδοχεία. Μεταξύ αυτών, θα βρίσκεται και το «Versace Palace», ξενοδοχείο του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής.

Πηγή: Ναυτεμπορική/MAG