Ταξιδέψτε με λεωφορείο σε 5 ευρωπαϊκές πόλεις με μόλις 99 ευρώ

taksidi-xrimata-budget

Ετοιμαστείτε για το πιο οικονομικό ταξίδι της ζωής σας

ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Διασχίστε ολόκληρη την Ευρώπη διαλέγοντας 5 διαδρομές από το εκτεταμένο δίκτυο της Interflix και ξεκινήστε το πιο οικονομικό ταξίδι της ζωής σας, με λιγότερα από… 100 ευρώ.

Αν μέχρι τώρα τα πενιχρά σας οικονομικά σας είχαν επιβάλλει ταξιδιωτική αποχή, πλέον έχετε μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε βαλίτσα, ακόμη κι αν οι οικονομίες σας είναι περίπου... 100 ευρώ. Κι αυτό γιατί η Interflix, μια μεγάλη εταιρεία λεωφορείων στην Ευρώπη έβγαλε ένα εισιτήριο που κοστίζει 99 ευρώ και σας δίνει την ευκαιρία να γυρίσετε όχι σε μία, αλλά σε 5 πόλεις της Ευρώπης.

Το εισιτήριο αυτό διαρκεί για 3 μήνες και το ταξίδι σας μπορεί να ξεκινήσει από οπουδήπουτε και να τελειώσει οπουδήποτε, αρκεί να διαλέξετε 5 διαδρομές από το εκτεταμένο δίκτυο της Interflix, το οποίο περιλαμβάνει 900 προορισμούς σε 20 ευρωπαϊκές χώρες, με περισσότερες από 100 χιλιάδες καθημερινές συνδέσεις.

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, απλώς διαλέξτε την ποσότητα των pass που θέλετε και θα είστε έτοιμοι, αφού λάβετε τους κωδικούς voucher.

To λεωφορείο είναι από τους πιο φτηνούς και οικολογικούς τρόπους να κάνετε ένα ταξίδι, γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία σας. Δεν θα σας κοστίσει… ούτε 100 ευρώ!

Info
https://interflix.flixbus.com/