To Novotel Αθηνών ανανεώθηκε και απογείωσε την εμπειρία φιλοξενίας

novotel
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Στο Novotel της Αθήνας φύξησε άνεμος… αλλαγής, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ανανεωμένη ξενοδοχειακή εμπειρία φιλοξενίας, που κινείται προς μια πιο βιώσιμη κατεύθυνση.

Είτε είστε μόνοι, είτε με την οικογένειά σας κι επιλέξετε το Novotel Αθηνών για τη διαμονή σας, το σίγουρο είναι ότι ο συνδυασμός κομψότητας και απλότητάς του θα σας ενθουσιάσει. Κι όλα αυτά, με τη νέα, μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που υπόσχεται μετά τις πρόσφατες αλλαγές του.

Βασικός πρεσβευτής της αλλαγής, η νέα εταιρική ταυτότητα του ξενοδοχείου, η οποία μέσα από τις νέες λιτές γραμμές γεμάτες ενέργεια, εκφράζει μια πιο σύγχρονη και αισιόδοξή προοπτική. Σε αυτό το πλαίσιο, κινήθηκε και η εμφάνιση των εργαζομένων του Novotel Αθηνών με στολές σε ύφος Chic & Zen, που επιτρέπει την καλύτερη και πιο φιλική επικοινωνία με τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Το πιο σημαντικό κομμάτι, όμως, στο οποίο έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις, είναι ο τομέας αναβάθμισης της διαμονής, στο πλαίσιο δημιουργίας μιας ατμόσφαιρας που θα αποπνέει στον επισκέπτη την προοπτική μίας πιο σύγχρονης και αισιόδοξης καθημερινότητας. Πώς αποτυπώνεται όλο αυτό; Αρχικά, με μεγάλη έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητας του ύπνου, με πλήρως επανασχεδιασμένα κρεβάτια, Live N Dream, που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε φιλοξενούμενου, ανατομικά στρώματα και «έξυπνα» μαξιλάρια. Όλα τα υφάσματα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί πληρούν φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές.

Christos Drazos

Τη βιώσιμη ανάπτυξη υποστηρίζει και η νέα σειρά παροχών και αξεσουάρ που κοσμούν τα μπάνια του ξενοδοχείου, με προϊόντα που έχουν επιλεχθεί με βασικό κριτήριο το σεβασμό στο περιβάλλον και την υπεράσπιση των αξιών του fair trade: φυσικά συστατικά, απόλυτα ανακυκλώσιμες συσκευασίες και ύπαρξη σχετικής πιστοποίησης που αποδεικνύει την υπεύθυνη παραγωγή τους.

Το νέο πρόσωπο του Novotel μας αρέσει πολύ και φαίνεται πως ο άνεμος… αλλαγής του έκανε καλό.

Info
Novotel Αθηνών
Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα
210 8200700