Η απαράμιλλη αρχοντικότητα του Μακεδονία Παλλάς

makedonia-palas4
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αν θέλετε να περάσετε αξέχαστες διακοπές στην Θεσσαλονίκη, η αρχή είναι να επιλέξετε το καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης.

Το ιστορικό ξενοδοχείο αλλάζει πρόσωπο. Η συνολική επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 12.400.000€, καθιστώντας το έργο αυτό ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανακαίνισης ξενοδοχείου που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη. Ο στόχος της επένδυσης είναι να μετατρέψει το MAKEDONIA PALACE σε σημείο αναφοράς στον τομέα του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης. Εμείς πήγαμε στο ξενοδοχείο στολίδι της πόλης και σας μεταφέρουμε την εμπειρία μας. 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη, από τις πιο ωραίες στην Ελλάδα και μια που αξίζει να την περπατήσεις και να την γυρίσεις. Ειδικά τις ημέρες των Φεστιβάλ (Κινηματογράφου τον Νοέμβριο και Ντοκιμαντέρ τον Μάρτιο), το κέντρο της μετατρέπεται σε ένα μέρος το οποίο σφύζει από ζωή και ο κόσμος δείχνει να περνά καλά. Επειδή λοιπόν είναι μια από αυτές τις πόλεις, είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό και για την διαμονή σας. Και το Μακεδονία Παλλάς είναι ένα ξενοδοχείο που μπορεί να σας προσφέρει ακριβώς αυτό.

Αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι αυτό το μεγάλο μπλε κτίριο που ξεχωρίζει τη νύχτα από την απέναντι πλευρά της προβλήτας, τότε θα σας πούμε ότι είναι ένας χώρος με εννιά ορόφους που προσφέρει τόσες ανέσεις ώστε δε θα θέλετε να φύγετε κάθε φορά που γυρίζετε στο δωμάτιο. Τα ανακαινισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα είναι πραγματικά το κάτι άλλο και το μπαλκόνι σας θα μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. Το design των δωματίων είναι μοντέρνο και εύχρηστο και θα νιώσεις πως μένεις σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ενώ ταυτόχρονα θα βολευτείς σαν στο σπίτι σου.

Και μιας και μιλήσαμε για πέντε αστέρια, ας έρθουμε στο πρωινό το οποίο αξίζει να χαρακτηριστεί πρωινό των πρωταθλητών. Θα φάτε πολύ καλά από μια τεράστια ποικιλία αλμυρών και γλυκών και θα συνεχίσετε δυναμικά τη μέρα σας χωρίς να πεινάσετε, για ώρα.

Αν πάλι δε μένετε στο ξενοδοχείο και θέλετε απλά να φάτε καλά, μπορείτε να δώσετε 20 ευρώ και θα απολαύσετε ένα πρωινό που θα το θυμάστε για καιρό.

Και αν σας φαίνεται λίγο πιο μακριά από το κέντρο της πόλης, εμείς θα πούμε ότι αυτό είναι θετικό. Το σημείο του είναι στρατηγικό αν θέλετε να κάνετε βόλτα δίπλα στη θάλασσα πηγαίνοντας προς το κέντρο ή γυρίζοντας από αυτό. Είπαμε και παραπάνω ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αξίζει να την περπατήσεις και αν δεν το κάνεις κατά μήκος του Θερμαϊκού, τότε χάνεις τα καλύτερα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στο προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο είναι εξυπηρετικό σε ό,τι θελήσετε, προνοώντας για τις ανάγκες σας ώστε να μη χρειαστεί να ζητήσετε τίποτα. Όλα είναι έτοιμα πριν καν τα θελήσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγαπήσετε την Θεσσαλονίκη, με τη διαμονή σας στο Μακεδονία Παλλάς εξασφαλίζετε, ωστόσο, ότι θα εκτιμήσετε την πόλη στην ολότητά της. Είναι πολύ όμορφη και για αυτό σας αξίζει και εσάς η πιο όμορφη επιλογή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΣ / [email protected]