Γιγάντιο θεματικό πάρκο Nickelodeon ετοιμάζεται να ανοίξει στο Νιου Τζέρσεϊ

nickelodeon-universe

Το υπάρχον Nickelodeon Universe στο Mall of America

ΤΡΙΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ένα νέο Nickelodeon Universe πρόκειται να δημιουργηθεί στην Ανατολική Ακτή των Η.Π.Α και να αποτελέσει το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο του δυτικού ημισφαιρίου.

Η Triple Five Group of Companies, ιδιοκτήτρια εταιρία 2 εκ των μεγαλύτερων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων της Βόρειας Αμερικής, μαζί με τη Nickelodeon, ενώνουν δυνάμεις στο συγκρότημα American Dream στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου πρόκειται να δημιουργήσουν ένα… σύμπαν Nickelodeon για παιδιά (μικρά και μεγάλα) και οικογένειες.

Το Nickelodeon Universe, όταν ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο του Δυτικού Ημισφαιρίου στα 34.398 τετραγωνικά μέτρα και θα λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο, προσφέροντας ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Τι θα μπορεί να κάνει κανείς εκεί; Βόλτες και τουρ σε αξιοθέατα βασισμένα στους ήρωες της Nickelodeon, όπως τον Μπομπ Σφουγκαράκη, τα Χελωνονιντζάκια και νέα «χιτ», όπως το Blaze and the Monster Machines κ.ά.

commons.wikimedia.org

Πολύ μεγαλύτερο αναμένεται το νέο Nickelodeon Universe από αυτό που βρίσκεται ήδη στη Μινεσότα

Βασισμένοι στην επιτυχία που έχει ήδη το Nickelodeon Universe στο Mall of America, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αμερικής στη Μινεσότα, οι άνθρωποι της Triple Five αποφασίζουν να φέρουν τη χαρά και την επιτυχία και στην Ανατολική Ακτή, επιλέγοντας τις εγκαταστάσεις του American Dream στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το νέο πάρκο ετοιμάζεται να σπάσει πολλά παγκόσμια ρεκόρ με τα παιχνίδια, τα Live show, τα θεματικά δωμάτια κ.ο.κ.

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ημερομηνίες και τα πράγματα είναι λίγο ρευστά, αφού το American Dream πρότζεκτ δεν υπολογίζεται να ανοίξει πριν τα μέσα του 2018, ενώ οι κατασκευές σταμάτησαν εντελώς νωρίτερα φέτος. Όταν, όμως, ολοκληρωθεί, θα περιλαμβάνει 450 εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια, το μεγαλύτερο κλειστό water park της Βόρειας Αμερικής, κλειστό πάρκο με χιόνι, γήπεδο γκολφ και πολλά άλλα.

Το πρότζεκτ των 5 δισεκατομμυρίων αναμένεται να δημιουργήσει 20.000 θέσεις εργασίας και να αποτελέσει μεγάλο τουριστικό προορισμό –δεν θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε!