Divani Apollon Palace & Thalasso: ο καλύτερος προορισμός ευεξίας στην Ελλάδα

divani-apollon
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το Divani Apollon Palace & Thalasso βγήκε κερδισμένο από τα Wellness Travel Awards 2016 που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο τουρισμός ευεξίας σημειώνει πλέον ανοδική πορεία, με τα έσοδα να υπολογίζονται στα 808 δισ. δολάρια διεθνώς έως το 2020. Το Divani Apollon Palace & Thalasso εξυπηρετεί απόλυτα αυτή την τάση, ειδικά μετά την πρόσφατη βράβευσή του ως ο καλύτερος ελληνικός προορισμός ευεξίας στα Wellness Travel Awards 2016.

Η εκδήλωση των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market, στις 7-9 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, όπου 39 στελέχη από τον Παγκόσμιο κλάδο του Τουρισμού επέλεξαν 388 υποψηφίους από 41 χώρες και στη συνέχεια τους έθεσαν στη διάθεση του κοινού, το οποίο και ψήφισε τους νικητές. Στα τρία χρόνια που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, φέτος είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται κάποιο ελληνικό ξενοδοχείο, γεγονός που τιμά ιδιαίτερα τον Όμιλο Ξενοδοχείων Διβάνη.

Το βραβείο αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς προέρχεται τόσο από τους ειδικούς του κλάδου του Τουρισμού όσο και από το ίδιο το κοινό, το οποίο επιβραβεύει τις καθημερινές προσπάθειες του Ομίλου, που έπειτα από περισσότερο από 57 χρόνια δράσης στη φιλοξενία συνεχίζει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος, αναζητώντας συνεχώς την καινοτομία.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη φροντίζει να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, επενδύοντας στον τομέα του τουρισμού ευεξίας και με τη δημιουργία του Divani Athens Spa & Thalasso Center έκτασης 3.500 τ.μ, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, η Αθηναϊκή Ριβιέρα μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό ευεξίας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μοναδική πισίνα θαλασσοθεραπείας (270τ.μ.) με τα 16 διαφορετικά jets για κάθε μέρος του σώματος, χαμάμ, σάουνα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σε θεραπείες και μασάζ ομορφιάς και χαλάρωσης.

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι από το 2015 το Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα αποτοξίνωσης και απώλειας βάρους (boot camp / detox programs) διάρκειας τριών, πέντε ή επτά ημερών. Στο πλαίσιο αυτό, η διατροφολογική και η ιατρική ομάδα του κέντρου Θαλασσοθεραπείας, σε συνεργασία με τον chef του ξενοδοχείου, δημιουργούν και προτείνουν ειδικό μενού χαμηλής θερμιδικής αξίας, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην απώλεια βάρους και λίπους και μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της παραμονής των επισκεπτών στο bootcamp.

Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη όχι μόνο δεν εφησυχάζει, αλλά δείχνει τον δρόμο για τη νέα τάση στον Τουρισμό.