Η Μεγάλη Βρεταννία και το King George βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

megali-bretannia-king-george

Ανάμεσα στα 10 κορυφαία ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελλάδας και Τουρκίας βρέθηκε η Μεγάλη Βρετάννια και το King George

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το διάσημο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο κέντρο της Αθήνας συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά στη διάσημη λίστα του περιοδικού Condé Nast Traveler με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, σύμφωνα με τις ψήφους των αναγνωστών του. Για πρώτη φορά στη λίστα βρίσκεται και το Ξενοδοχείο King George, ανεβάζοντας την Αθήνα -και την Ελλάδα- ψηλά.

Το γνωστό περιοδικό Condé Nast Traveler διέκρινε τα δυο πιο πολυτελή και ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας ανάμεσα στα 10 κορυφαία ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελλάδας και Τουρκίας. Τα παγκοσμίου φήμης Readers' Choice Awards ανέδειξαν 1.396 νικητές, που επιλέχθηκαν από 300.000 αναγνώστες απαντώντας στην έρευνα του Readers' Choice 2016, επιλέγοντας έτσι τις καλύτερες πόλεις, νησιά, ξενοδοχεία, και συγκοινωνίες στον κόσμο. Τα βραβεία δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Νοεμβρίου 2016 του διάσημου περιοδικού Condé Nast Traveler.

Με αυτές τις σημαντικές διακρίσεις, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George υπόσχονται να συνεχίσουν να δημιουργούν εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες τους. Με τη μοναδική τους θέα στην Ακρόπολη, στην καρδιά της Αθήνας και την ποιότητά τους, αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.