Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

harmony-of-the-seas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το Harmony of the Seas «βαφτίστηκε» πρόσφατα στο λιμάνι της Φλόριντα Everglades και αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Το Harmony είναι το τρίτο της μοναδικής σειράς, η οποία ξεκίνησε με το Oasis of the Seas το 2009 και συνέχισε με το Allure of the Seas το 2010.

Η τελευταία βερσιόν είναι 1700 τόνους βαρύτερη από τις προηγούμενες και μπορεί να μεταφέρει 100 επιβάτες περισσότερους, φτάνοντας τους 5.497. Πρόκειται να ταξιδεύει όλο το χρόνο από το λιμάνι Fort Lauderdale βόρεια του Μαϊάμι για την Royal Caribbean International, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις των αρμοδίων, το κορυαζιερόπλοιο αυτό είναι 20% πιο επαρκές ενεργειακά, από τα προηγούμενα.

Harmony of the Seas fb page

Ο παράδεισος των παιδιών βρίσκεται μέσα στο Harmony of the Seas

Το Harmony of the Seas έχει ήδη πραγματοποιήσει 2 δοκιμαστικές κρουαζιέρες μέσα στον Μάιο, 3 νύχτες στο Cherboug και 4 νύχτες στο Ρότερνταμ, αφότου έφτασε στο λιμάνι του Southampton στις 17 Μαΐου. Το παρθενικό του ταξίδι έγινε, όμως, στις 29 Μαΐου, όπου έφυγε από το Southampton κι έφτασε στη Βαρκελώνη στις 5 Ιουνίου.

Στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου υπάρχουν 43 κατηγορίες καμπινών πολυτελείας, οι οποίες ξεκινούν από τα 17 τετραγωνικά μέτρα.

Ταυτόχρονα περιλαμβάνει σπα και κέντρο fitness, νεροτσουλήθρες, καζίνο, προσομοιωτές σερφ, 4 πισίνες, 10 τζακούζι, 11.252 έργα τέχνης, θέατρο, γήπεδο μπάσκετ, πάρκο και φυσικά το Ultimate Abyss, ένα σύνολο από τσουλήθρες χωρίς νερό, που όποιος το κατέβει μιλά για την υπέρτατη εμπειρία.