Τα Choice Hotels International καταφτάνουν το καλοκαίρι

choice-hotels
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το καλοκαίρι του 2017, η Αθήνα θα υποδεχτεί το πρώτο ξενοδοχείο της Choice Hotels International, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα για τη χώρα μας.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου Choice Hotels International Inc., ο οποίος έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης φιλοξενίας GVK Enterprises. Αφού γίνει η αρχή, πρόκειται να ανοίξουν ακόμη 4 ξενοδοχεία στην ηπειρωτική χώρα και τα νησιά της Ελλάδας, με τα σήματα Comfort, Quality και Clarion.

Ο όμιλος σχεδιάζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, με περίπου 25 ξενοδοχεία και 8.000 δωμάτια να πρόκειται να παραδοθούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, ίδρυση ξενοδοχείων σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως στο Βέλγιο και co-branding στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία.

Όπως ανέφερε και ο ανώτερος αντιπρόεδρος των Choice Hotels, Mark Pearce, οι άνθρωποι του ομίλου δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τις νέες επεκτάσεις σε Ελλάδα, σημειώνοντας ότι αποτελεί σημαντικό ταξιδιωτικό προορισμό, που παρουσιάζει θετικές προβλέψεις και στοιχεία ανάκαμψης.