Κερδίστε διακοπές σε υπέροχα boutique ξενοδοχεία σε Αράχωβα και Μέτσοβο

tresor-diagonismos1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το clickatlife.gr και τα boutique ξενοδοχεία του δικτύου Trésor Hotels Resorts σάς χαρίζουν την ευκαιρία για ξεχωριστές διακοπές σε δύο από το ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

Δείτε τα boutique ξενοδοχεία του δικτύου Trésor Hotels Resorts και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό διεκδικώντας αυτό που αξίζει στον καθένα: μίνι διακοπές πολλών αστέρων σε δύο από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς -και όχι μόνο- προορισμούς! 

Δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016/2017 του clickatlife

Το VIP Chalet 4 Εpoxes στην Αράχωβα θα φιλοξενήσει έναν τυχερό, μαζί με την παρέα του, για δύο νύχτες της επιλογής τους και το Aroma Dyros Eco & Design Hotel προσφέρει, επίσης σε έναν τυχερό και στην παρέα του, δύο διανυκτερεύσεις, περιλαμβανομένου πρωινού (και στις δύο περιπτώσεις, οι κρατήσεις των τυχερών μπορούν να γίνουν κατόπιν διαθεσιμότητας, εκτός εορτών και αργιών). 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό*, ο οποίος διεξάγεται μέσω Facebook, μας γράφετε ως σχόλιο τον Νο1 στόχο σας για το 2017, κάνοντας tag 2 ανθρώπους τους οποίους θέλετε να έχετε στο πλευρό σας και τη νέα χρονιά. Οι νικητές θα προκύψουν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης, η οποία θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου, και θα ανακοινωθούν στο clickatlife.gr και στο σχετικό post του διαγωνισμού. 

VIP Chalet 4 Epoxes στην Αράχωβα (δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο, 

Ξυπνάτε περικυκλωμένοι από τη ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου, αισθάνεστε τη θαλπωρή του τζακιού, νιώθετε την αγκαλιά του καταπράσινου ελατόδασους και του μαγευτικού αλπικού τοπίου από παράθυρό σας. Όχι, δε βρίσκεστε στις Γαλλικές Άλπεις, αλλά στα παραμυθένια σαλέ του VIP Chalet 4 Epoxes, μια ανάσα από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα, που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την πιο ιδαίτερη εμπειρία διαμονής και ουσιαστικής φιλοξενίας στους πιο εκλεκτούς καλεσμένους. Οκτώ πετρόχτιστα σαλέ στην καρδιά του ελατόδασους του Παρνασσού σταματούν για εσάς τον χρόνο, για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα σας, από την αποκλειστική ιδιωτικότητα της πολυτελούς σας κατοικίας.

Υπηρεσίες 5 αστέρων, αυθεντική φιλοξενία
Σε μικρή απόσταση από την κοσμική Αράχωβα, στην περιοχή Λιβάδι, πλάι στο ελατόδασος και μια ανάσα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το VIP Chalet 4 εποχές είναι ένα ξενοδοχείο αληθινό στολίδι, που προσφέρει στον σύγχρονο ταξιδιώτη πολλές αφορμές για ένα ταξίδι χαλάρωσης, απόδρασης από την καθημερινότητα  και απόλαυσης της φύσης. Εδώ, ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνεται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας αυθεντικής ιδιόκτητης κατοικίας.

Ονειρικά σαλέ στην καρδιά του Παρνασσού
Με ονόματα δανεισμένα από τη μυθολογία του τόπου, τα σαλέ του VIP Chalet χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, ενώ προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης δίπλα στη φύση, στον γοητευτικό και μυθικό Παρνασσό.  Απόλυτα προσαρμοσμένες με το τοπίο που τις περιβάλλει, με πρωταγωνιστή την πέτρα και το ξύλο, οι άνετες, ευρύχωρες και πολυτελείς κατοικίες του VIP Chalet, παντρεύουν με μοναδικό τρόπο το παραδοσιακό design με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η μοναδική θέα στις κατάφυτες, ελατοσκέπαστες πλαγιές του δρυμού του Παρνασσού από τις μεγάλες τζαμαρίες, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη θαλπωρή και την ηρεμία που κατακλύζει την ατμόσφαιρα.  Αφεθείτε στην αγκαλιά της φύσης, αφουγκραστείτε τους μυστικούς ήχους του δάσους, μαγευτείτε από τις μεθυστικές μυρωδιές του Παρνασσού και απολαύστε την απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου, στο ιδιωτικό σας σαλέ. Αναλόγως την εποχή, κάντε σκι στο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο, ή και μπάνιο στις όμορφες κοντινές παραλίες της περιοχής. Χαλαρώστε στους άνετους και φιλόξενους χώρους του σαλέ σας και ζήστε το κοσμοπολίτικο lifestyle της Αράχωβας, που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακρυά. 

Aroma Dryos Eco & Design Hotel στο Μέτσοβο

Συμπυκνώστε όλη την ομορφιά του δάσους, τα χρώματα και τα αρώματα της ορεινής ηπειρώτικης φύσης. Προσθέστε ισχυρές δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ζεστασιάς και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Συνδυάστε την ασύγκριτη θέα στις κορυφογραμμές της Πίνδου με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχείου που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον. Αποτέλεσμα, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel, το ξενοδοχείο του Μετσόβου που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι είστε ο πρωταγωνιστής στο πιο ονειρεμένο σκηνικό διακοπών, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ηπείρου.

Το ιδανικό ορμητήριο στην Πίνδο
Χτισμένο στο κέντρο ενός από τα πιο γοητευτικά χωριά της Ελλάδας, που διατηρούν ακόμα και σήμερα την αυθεντική τους σφραγίδα, το πετρόχτιστο Aroma Dryos προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία χαλαρωτικής και ατμοσφαιρικής διαμονής, αλλά και το ιδανικό ορμητήριο απ’ όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές της Πίνδου. Το Aroma Dryos συνδυάζει το σύγχρονο και διαχρονικό περιβάλλον με την υψηλή αισθητική και την ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ η φιλοσοφία αγάπης και σεβασμού προς τη φύση που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους.

Πολυτέλεια, άνεση & αυθεντική φιλοξενία
Κυριολεκτικά αγκαλιασμένα από τη φύση, τα 16 υπερπολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε κάθε τους γωνιά, σαν να θέλουν να μυήσουν τους επισκέπτες τους στον αυθεντικό τρόπο ζωής του Μετσόβου. Εδώ, η ατμόσφαιρα μοιάζει βγαλμένη από αλλοτινές εποχές, χωρίς να λείπουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις που αναβαθμίζουν κι άλλο τη διαμονή σας, από τα άνετα, οικολογικά στρώματα Cocomat, ως τα προϊόντα Apivita, τα πολυτελή μπουρνούζια Guy Laroche και το υδρομασάζ στο μπάνιο. Ζεστά χρώματα, πλούσια υφάσματα και φυσικά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην αίσθηση ζεστασιάς και αληθινής πολυτέλειας που αποπνέει ο χώρος.

Φύση και εναλλακτικές εμπειρίες
Νιώστε την αγκαλιά της φύσης τριγύρω σας, αισθανθείτε τη ζεστασιά του τζακιού και απολαύστε το αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό, θαυμάζοντας την ασύλληπτη θέα στα βουνά της Πίνδου και τα παραδοσιακά σπίτια του Μετσόβου. Στη συνέχεια, ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μετσόβου ή απολαύστε μία από τις εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση που σας προτείνει το ξενοδοχείο σας. Κάντε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο, ζήστε την εμπειρία του rafting περνώντας ανάμεσα σε επιβλητικά τοπία, ακολουθήστε τα μονοπάτια της Πίνδου και ακούστε τους σφυγμούς σας να χτυπούν πιο δυνατά πάνω σε ένα mountain bike, οδηγήστε τζιπ στις off road διαδρομές της Βόρειας Πίνδου, γίνετε ένα με τον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα πάνω στη ράχη ενός αλόγου ή ακολουθήστε τα πανάρχαια περάσματα της Πίνδου κάνοντας πεζοπορία. Κι αν απλώς θέλετε να ξεκουραστείτε και να αποδράσετε από τους έντονους ρυθμούς της πόλης, απολαύστε τις διακοπές σας πίνοντας τον καφέ, το ποτό ή το κρασί σας στον όμορφο, χαλαρωτικό χώρο του Lobby γύρω από το κεντρικό τζάκι, με απεριόριστη θέα στα βουνά ή κάνοντας βόλτα στο Μέτσοβο. Ονειρεύεστε κάτι καλύτερο για την επόμενη απόδρασή σας; Ζήστε το, στο Aroma Dryos στο Μέτσοβο. 

*Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ