Απόδραση στην πανέμορφη φυσική λίμνη του Τσιβλού

apo-drasis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κλείστε τον πρώτο μήνα του χρόνου με μια ιδιαίτερη χειμερινή απόδραση που δεν απαρνείται το υγρό στοιχείο, τριγυρνώντας μαζί με την ομάδα του apo-drasis.gr στις λίμνες της Κορινθίας και της Αχαΐας.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζεσταθείτε το χειμώνα, από την πεζοπορία. Αν, μάλιστα τη συνδυάζετε και με όμορφα φυσικά τοπία, τότε μόνο κερδισμένοι μπορεί να είστε.

Στις 29 Ιανουαρίου, η ομάδα του apo-drasis.gr σχεδιάζει μια ακόμη πεζοπορική εκδρομή, στην οποία θα προσεγγίσετε οδικώς τους πρόποδες του Χελμού, περνώντας από το πιο ψηλό διάσελό του κοντά στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων, όπου και κατηφορίζοντας στο δρόμο θα συναντήσετε το πανέμορφο μονοπάτι που ξεκινά από την Περιστέρα και έπειτα από 2,5-3 ώρες πεζοπορίας περίπου, οδηγεί στις παρυφές της πανέμορφης φυσικής λίμνης του Τσιβλού.

Πίσω θα θαυμάσετε τις επιβλητικές κορυφές της οροσειράς του Χελμού και την καταπληκτική κοιλάδα του Κράθι ποταμού, που πηγάζει κοντά στην παγετωνική Μαυρόλιμνη, σχηματίζοντας τα νερά της μυθικής Στύγας.

H apo-drasis.gr είναι μια πεζοπορική και ορειβατική ομάδα, που πραγματοποιεί και river trekking, canioning, rafting, jeeping, με συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδήλωσεις και σε κοινωνικές δράσεις, για… δραστήριους εκδρομείς.

Info
Απόδραση στις λίμνες της Κορινθίας και της Αχαΐας
Κυριακή 29/1, 7:45 έως 22.00
Κόστος: 22 ευρώ μέχρι 18/1, 27 ευρώ για τους υπόλοιπους (περιλαμβάνεται μόνο η μεταφορά με λεωφορείο)
www.apo-drasis.gr