Χειμερινή απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην καρδιά του Μετσόβου

aroma-dryos-eco
ΤΡΙΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

To παραδοσιακό Μέτσοβο είναι ό,τι πρέπει για χειμερινές αποδράσεις. Κι αν θέλετε να συνδυάσετε το σύγχρονο με το διαχρονικό, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς.

Η Ήπειρος μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε ως τον πιο παραδοσιακό οικισμό της, το Μέτσοβο και να ζωντανέψουμε τις αισθήσεις μας ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Πίνδου. Ιδανική αφετηρία είναι το ξενοδοχείο Aroma Dryos Eco & Design Hotel, μέλος του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts στην καρδιά του χωριού, που μυεί τον επισκέπτη στον αυθεντικό τρόπο ζωής του Μετσόβου.

Το Aroma Dryos συνδυάζει το σύγχρονο και διαχρονικό περιβάλλον με την υψηλή αισθητική και την ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ η φιλοσοφία αγάπης και σεβασμού προς τη φύση που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους.

Στα 16 ζεστά και πολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos, η ατμόσφαιρα μοιάζει βγαλμένη από αλλοτινές εποχές, χωρίς να λείπουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις που αναβαθμίζουν κι άλλο τη διαμονή σας, από τα άνετα, οικολογικά στρώματα Cocomat, ως τα προϊόντα Apivita, τα πολυτελή μπουρνούζια Guy Laroche και το υδρομασάζ στο μπάνιο.

Εδώ, κάθε πρωί απολαμβάνετε αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό, με λαχταριστές παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες, αγνά ελληνικά προϊόντα και αυθεντικά τοπικά εδέσματα, στο ζεστό σαλόνι γύρω από το αναμμένο τζάκι τον χειμώνα. 

Στη συνέχεια, μπορείτε να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Μετσόβου ή να απολαύσετε μία από τις εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση που σας προτείνει το ξενοδοχείο σας. Κάντε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο, ζήστε την εμπειρία του rafting περνώντας ανάμεσα σε επιβλητικά τοπία, ακολουθήστε τα μονοπάτια της Πίνδου και ακούστε τους σφυγμούς σας να χτυπούν πιο δυνατά πάνω σε ένα mountain bike, οδηγήστε τζιπ στις off road διαδρομές της Βόρειας Πίνδου, γίνετε ένα με τον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα πάνω στη ράχη ενός αλόγου ή ακολουθήστε τα πανάρχαια περάσματα της Πίνδου κάνοντας πεζοπορία.