Δραστήρια απόδραση στη λίμνη Δόξα για όσους αγαπούν την πεζοπορία

limni-doksa-feneos Picasa
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η λίμνη Δόξα Φενεού αποτελεί ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία της Πελοποννήσου και για να την απολαύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρέπει να πεζοπορήσετε στα μέρη της. Η ομάδα «Δραστήριο Κατσίκι» σας δίνει αυτή ακριβώς την ευκαιρία στις 19/2.

Η νέα χρονιά ξεκινά… Φεβρουάριο για την ομάδα «Δραστήριο Κατσίκι» με μια εκδρομή που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της φύσης και της πεζοπορίας, στη Λίμνη Δόξα Φενεού.

Στο πλαίσιο της εκδρομής θα ακολουθήσετε μια πανέμορφη κυκλική διαδρομή, σε ένα μονοπάτι κατάφυτο από μαύρα πεύκα, έλατα, καστανιές αλλά και πλατάνια όπου υπάρχουν νερά. Σε πολλά σημεία της διαδρομής θα απολαύσετε τη θέα της λίμνης από ψηλά.

commons.wikimedia.org

Η λίμνη Δόξα (και όχι Δόξας) είναι μία μικρή και γραφική τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο περίπου 900 μ. και με περίμετρο περίπου 5 χλμ. Δημιουργήθηκε το 1996 με την κατασκευή μικρού φράγματος. Στο κέντρο της λίμνης υπάρχει μία στενή χερσόνησος, στην άκρη της οποίας θα βρείτε το μικρό εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου.

Η διάρκεια της πεζοπορίας είναι περίπου 4 ώρες, ανάλογα με το ρυθμό και η απόσταση είναι 8 χλμ., με υψομετρική διαφορά 400μ. Αποτελεί μια πεζοπορία μέτριας δυσκολίας, καθώς το μονοπάτι είναι αρκετά ανηφορικό.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή.

Info
Aπόδραση στη λίμνη Δόξα στις 19/2
Κόστος: 15€ (δεν περιλαμβάνεται το φαγητό)
Μεταφορά με πούλμαν
Ραντεβού: 08:00 στο σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας
[email protected]