Η Air France ενώνει την Αθήνα με Τουλούζη, Μασσαλία και Νίκαια

air-france-airbus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Νέα, απευθείας δρομολόγια από την Αθήνα σε γαλλικές πόλεις προσφέρει η Air France, δίνοντάς μας έναν ακόμη λόγο να… ξεσκονίσουμε τα γαλλικά μας.

Από τις 24 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2017, η Air France θα προσφέρει νέα δρομολόγια προς περιφερειακά αεροδρόμια της Γαλλίας, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία και να απολαύσουν τις πανέμορφες γαλλικές πόλεις.

Από 18 Ιουλίου 2017, μάλιστα, οι πελάτες της Air France θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο Αγαδίρ (Μαρόκο) και Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία) μέσω Παρισιού-Charles de Gaulle με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις που εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο -oι πτήσεις θα εκτελούνται επίσης με Airbus A319 και Α320.

Η όμορφη Μασσαλία

Οι νέοι αυτοί προορισμοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση που έχει σημειωθεί από ταξιδιώτες αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια κι έτσι με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεων της.

Αυτά τα νέα καλοκαιρινά δρομολόγια έρχονται να προστεθούν σε εκείνα με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle προς το Πόρτο και το Μαρακές που ξεκινούν κατά τη θερινή περίοδο 2017 (26 Μαρτίου 2017) και να μας βάλουν να κάνουμε σχέδια για το καλοκαίρι…

Info
www.airfrance.com/gr