Πόσο θα κοστίσει ο Άγιος Βαλεντίνος στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας;

divani-caravel-suite

Στο Divani Caravel

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά αν θέλατε πάντα να συνδυάσετε ρομαντισμό και πολυτέλεια, εκμεταλλευτείτε την Ημέρα των Ερωτευμένων και τις προσφορές της και ζήστε μια ημέρα... βουτηγμένη στον έρωτα και τη λάμψη!

Μια ρομαντική βραδιά σε κάποιο από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας σίγουρα θα αποτελέσει ένα δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων που θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς, όσο και στο έτερον ήμισυ. Αν φέτος έχετε σκοπό να ξοδέψετε κάτι παραπάνω γι’ αυτή την ημέρα, τότε παρακάτω ίσως βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει.

Divani Caravel Hotel
Στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, στο Divani Caravel Hotel, αν μη τι άλλο, θα κάνετε μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα και θα περάσετε μοναδικές, ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια θα σας καλωσορίσουν στα άνετα και καλαίσθητα δωμάτια (δίκλινο Superior €150, σουίτα €280), ενώ ένα υπέροχο μενού περιμένει να το γευτείτε στο ατμοσφαιρικό Brown’s Bar Restaurant με 52 ευρώ το άτομο. Το πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο και η δωρεάν είσοδος στο fitness center είναι μερικές μόνο από τις παροχές του πακέτου κι αν θέλετε να καλομάθετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και το ταίρι σας, κάντε μια αναζωογονητική θεραπεία spa με θέα την Αθήνα με 10% έκπτωση και χαλαρώστε κάνοντας late check out μέχρι τις 17.00. Info: Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 210 7207000.

Hiltonia Spa

Hilton Αθηνών
Την Τρίτη 14/2 μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε δίκλινο δωμάτιο με τιμές που ξεκινούν από €149 με πρωινό. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ρομαντική εμπειρία σας μ’ ένα από τα υπέροχα πακέτα ευεξίας και ομορφιάς του Hiltonia Spa και να τα απολαύσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Spoil her” για εκείνη, το “Adore him” για εκείνον ή το “So Happy Together”, ένα χαλαρωτικό μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο ταυτόχρονα. Info: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, 2107281100 (διαμονή), 2107281801 (Hiltonia Spa).

Διαμονή στο Athens Plaza

NJV Athens Plaza
Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο πρώτοι απ’ όλους, στις 11/2 με διαμονή σε δωμάτιο Deluxe/Σουίτα Deluxe με πρωινό σε buffet και δείπνο για 2 με finger food, sushi και γλυκές σοκολατένιες καρδιές, 1 φιάλη Villa Jolanda Moscato & Strawberry/άτομο στο Explorer's Bar, με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τους Blueberry Nights (€250/διανυκτέρευση ή 400/διανυκτέρευση). Αν θέλετε να γιορτάσετε τυπικά στις 14/2, τότε σας περιμένει και πάλι το ίδιο πακέτο, αλλά με εκπληκτικό μενού Αγίου Βαλεντίνου, στο εστιατόριο The Parliament και 1 φιάλη κρασί House-wine/ζευγάρι (€250/διανυκτέρευση ή 400/διανυκτέρευση). Info: Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 2, 210 3352400.

Με θέα τη θάλασσα

Divani Apollon Palace & Thalasso
Αν είστε λάτρεις της θάλασσας και την αναζητάτε στις ρομαντικές σας στιγμές, γιορτάστε τον έρωτά σας με θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στο Divani Apollon Palace & Thalasso (δίκλινο Superior €150, σουίτα €380). Κι εδώ, ο αφρώδης οίνος και τα σοκολατάκια θα σας καλωσορίσουν με τον πιο ρομαντικό τρόπο, ενώ ένα ανάλογο δείπνο σας περιμένει στο εστιατόριο Άνεμος με εξαιρετικές γεύσεις και θέα στη θάλασσα (55 ευρώ/άτομο). Εναλλακτικά, μπορείτε να διασκεδάσετε με ζωντανή μουσική στο A+D Bar συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού (ποικιλία και μισό μπουκάλι κρασί €50/άτομο) και να ανανεωθείτε με το ταίρι σας με μια αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου, με δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας. Εκμεταλλευτείτε κι εδώ τη δυνατότητα του late check out μέχρι τις 17.00, όπως και την έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa και στο μενού το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου και παρατείνετε τη διαμονή σας απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερες ρομαντικές στιγμές. Info: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.