Η Σαντορίνη και η Aqua Vista Hotels κερδίζουν διάκριση και φέρνουν το καλοκαίρι στο μυαλό μας

athermi-suites

Athermi Suites

ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Σε μια εποχή που ο χειμώνας φαντάζει ατελείωτος και το καλοκαίρι είναι έτη φωτός μακριά, τα Travelers’ Choice Awards 2017 του Tripadvisor φέρνουν ξανά στο μυαλό μας την πανέμορφη Σαντορίνη με τη διπλή διάκριση που κέρδισαν τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels.

Τα Above Blue Suites και Athermi Suites στη Σαντορίνη, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς παγκοσμίως, βρέθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας στην κατηγορία τους στο πλαίσιο των Travelers’ Choice Awards 2017, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους χρήστες του Tripadvisor.

Above Blue Suites

Τα δύο ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους, καθώς συμπεριλήφθηκαν στο Top 25 B&Bs and Inns για την Ελλάδα. Η κομψή αισθητική, η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση, οι ξεχωριστές παροχές και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, καθώς και η μοναδική θέα στο απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο της Σαντορίνης είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων που συνέβαλαν στο να συμπεριληφθούν ανάμεσα στα πιο αγαπημένα των αναγνωστών του Tripadvisor.

Antonis Eleftherakis

Athermi Suites

Όπως είναι φυσικό, η εν λόγω διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Aqua Vista Hotels, ειδικά αφού προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες των ξενοδοχείων, καθώς επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την επιμονή στη δημιουργία μοναδικών hotel concepts και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με στόχο την αξέχαστη εμπειρία διαμονής στις μονάδες που διαχειρίζεται.