Οι Active Sundays παίρνουν (ξανά) τον οδοντωτό

kalabruta
ΤΡΙΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η πιο χαλαρή από τις εκδρομές των Active Sundays καταφτάνει και πάλι. Εμείς την έχουμε ήδη απολαύσει και σας τη συστήνουμε, αν είστε λιγότερο της πεζοπορίας και περισσότερο της ξεκούραστης, αλλά «γεμάτης» απόδρασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Η άνοιξη ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις 4 Μαρτίου, με μια εκδρομή που είναι λιγότερο δραστήρια από τις συνηθισμένες των Active Sundays, αλλά εξίσου αναζωογονητική, στα Καλάβρυτα. Ζήστε μια μέρα έξω από τα συνηθισμένα και ανεβείτε τον Βουραϊκό όχι πεζοπορικά, αλλά με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο, ένα μοναδικό κατασκεύασμα στην Ελλάδα!

Ξεκινώντας από το Διακοφτό, στις χαρακτηριστικές σιδηροδρομικές ράγες του, θα ανεβείτε με τον Οδοντωτό περνώντας μέσα από το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού ανάμεσα σε βράχια, πλατάνια και τρεχούμενα νερά, μια παραμυθένια διαδρομή που αναγκάζει τον επιβάτη του συρμού να μην ξεκολλάει τη μύτη του από το παράθυρο και να βγάζει φωτογραφίες, προσπαθώντας να «ρουφήξει» όλη τη μαγεία της διαδρομής.

Με την άφιξή σας στα Καλάβρυτα, θα επιβιβαστείτε στο πούλμαν και θα επισκεφθείτε τα φαντασμαγορικά Σπήλαια Λιμνών στο χωριό Καστριά, πριν καταλήξετε στα Καλάβρυτα για φαγητό, καφέ και βόλτα.

Η περιπέτεια αυτή δεν περιλαμβάνει πεζοπορία και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, γι’ αυτό και είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για παιδιά! Θα διατεθούν, μάλιστα, περιορισμένα εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 χρόνων με μειωμένο εισιτήριο.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2017, με κόστος 45 ευρώ (+2,12 fee) ή 41 ευρώ (+2,02 fee) για τις πρώτες 25 θέσεις κι αν θέλετε να δείτε τις σας περιμένει, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την εμπειρία μας.

Οι Active Sundays είναι μια ομάδα που διοργανώνει συνεχώς εκδρομές στην ελληνική φύση, μέχρι να σηκωθεί και ο τελευταίος άνθρωπος από τον καναπέ του και να αποκτήσει εμπειρίες ζωής! Όλες οι εξορμήσεις διοργανώνονται και οδηγούνται από έμπειρους πεζοπόρους, ορειβάτες, συνοδούς και ειδικούς άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων περιπέτειας στην ελληνική φύση. Οι εξορμήσεις γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση ή διανυκτερεύσεις.

Info
Εκδρομή με τους Active Sundays (Οδοντωτός, Σπήλαιο Λιμνών, Καλάβρυτα)
στις 4/3