Το Bike Challenge Tour μετρά αντίστροφα

bike-challenge-tour
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ένας από τους καλύτερους ποδηλατικούς αγώνες της χρονιάς μπήκε στην τελική ευθεία και ετοιμάζεται για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, από το Σάββατο 29 Απριλίου έως και την Δευτέρα 01 Μαΐου 2017, με αφετηρίες και τερματισμούς, στο Τολό, τον Γαλατά και την Επίδαυρο.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, από το Σάββατο 29 Απριλίου έως και την Δευτέρα 01 Μαΐου 2017, οι λάτρεις του ποδηλάτου θα είναι απασχολημένοιμ αφού το Bike Challenge Tour 2017 θα είναι γεγονός, με αφετηρίες και τερματισμούς, στο Τολό, τον Γαλατά και την Επίδαυρο.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου που έχουν γίνει στην Ελλάδα και αναμένεται να γίνει θεσμός για το άθλημα. Τα 178 αγωνιστικά χλμ. (αντοχή και χρονόμετρο) και τα 35 χλμ. για μικρούς ποδηλάτες (διασυλλογικοί Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα, παμπαίδων - παγκορασίδων), δείχνουν αυτή ακριβώς τη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του αγώνα.

Βουνό, θάλασσα, δάση, τεχνικά κομμάτια, γρήγορες ευθείες, απαιτητικές ανηφόρες, συνθέτουν όλα μαζί ένα επίσης απίστευτο σκηνικό, το οποίο δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν φίλο του ποδηλάτου. Από το Τολό, στον Γαλατά Τροιζηνίας και από εκεί στη Νέα Επίδαυρο και στο Λυγουριό δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όλα συνθέτουν ένα φανταστικό ταξίδι στην Αργολίδα και την Τροιζηνία, από μια διαφορετική οπτική γωνία. Άνθρωποι και ποδήλατα σε μια περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη, σε όλους.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα:
Σάββατο 29/04/2017 Διασυλλογικός αγώνας μικρών κατηγοριών (παμπαίδες, παγκορασίδες) απόστασης 7 χλμ. στο Τολό, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικροί αθλητές και αθλήτριες, με δελτίο ΕΟΠ, θεωρημένο για το 2017. Open Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης 14 χλμ. στο Τολό.

Κυριακή 30/04/2017 Open Αγώνας Αντοχής 84 χλμ., με εκκίνηση από τον Γαλατά και τερματισμό στην Τροιζήνα.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Δευτέρα 01/05/2017 Open Αγώνας Αντοχής 80 χλμ., με εκκίνηση από το Λυγουριό και τερματισμό στην Επίδαυρο.

Φυσικά θα υπάρχουν και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όλο το τριήμερο, σε συνεργασία με τους Δήμους, αλλά και τοπικούς Φορείς και επιχειρηματίες.

To Bike Challenge Tour 2017 διοργανώνεται από: ΠΟ Διομήδης Άργους, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, δήμους Ναυπλιέων, Επιδαύρου, Τροιζηνίας – Μεθάνων, Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και η whynot, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ).

Info
Bike Challenge Tour 2017 (29-30/4&1/5)
www.why-n.gr/event/bike-challenge-tour-2017