Δέκα μαγικές αποδράσεις σε ξενοδοχεία στην ανοιξιάτικη ελληνική φύση με αφορμή την 25η Μαρτίου

tresor-25i-martiou
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η άνοιξη μπαίνει επίσημα στις 21 του μήνα και η αργία της 25ης Μαρτίου μας χαρίζει αφορμές για να γιορτάσουμε τον ερχομό της με 10 ιδέες για ταξίδι στην ελληνική φύση.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες και ετοιμάστε βαλίτσες!

Τα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts έχουν δημιουργήσει μοναδικά τριήμερα και τετραήμερα πακέτα, με πρωινό και spa, που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς παρακάτω!

Αράχωβα
Τα ολοκαίνουργια πολυτελή σαλέ της ΑράχωβαςVIP Chalet, σας προσκαλούν για μια ανοιξιάτικη απόδραση στη φύση του Παρνασσού με αφορμή την 25η Μαρτίου. Εδώ, ξυπνάτε περικυκλωμένοι από τη ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου και νιώθετε την αγκαλιά του καταπράσινου ελατόδασους και του μαγευτικού τοπίου από παράθυρό σας, ενώ έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στις Γαλλικές Άλπεις! Από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου, απολαύστε 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις στo VIP Chalet 4 Εποχές, από  250 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τρίκαλα Κορινθίας
Σαν ένα πέτρινο μικρό χωριό αγκαλιασμένο από την ορεινή φύση της Ζήρειας, το περιζήτητο ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, ανεβάζει τα standards της διαμονής στην ευρύτερη περιοχή. Στην πετρόχτιστη πολυτελή σας σουίτα θα απολαύσετε ονειρεμένες στιγμές, ενώ η θερμαινόμενη πισίνα σας καλεί για βουτιές με θέα τη φύση. Τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας, η λίμνη Δασίου και η Μονή Αγίου Γεωργίου σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Από 480 ευρώ/2 διαν. με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων spa. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ναύπλιο
Η αγαπημένη όλων πόλη του Ναυπλίου είναι η τέλεια επιλογή για μια ανοιξιάτικη απόδραση στα στολισμένα με πολύχρωμες βουκαμβίλιες στενά σοκάκια του. Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη, το βραβευμένο Hotel Perivoli θα μετατραπεί στο πολυτελές σας καταφύγιο για γαλήνιες διακοπές στη φύση, αλλά και στην ιδανική σας βάση για να μυηθείτε στην ατμόσφαιρα του Ναυπλίου και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Αργολίδας. 2 διαν/πρωινό από 190 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ.

Πήλιο
Στη σοφιστικέ Τσαγκαράδα, με υπέροχη θέα προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort θα σας χαρίσει μια ονειρική ανοιξιάτικη απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου. Απολαύστε 3 πολυτελείς διανυκτερεύσεις στο 12 Months Luxury Resort από 459 ευρώ με πρωινό και spa. Δείτε περισσότερα εδώ.

Καρπενήσι
Το «μαγεμένο» Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας σας προσκαλεί σε μια ανοιξιάτικη απόδραση βγαλμένη από παραμύθι. Το Anerada Inn Boutique Hotel θα μετατραπεί στη «νεραϊδοχώρα» σας το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Στην πανέμορφή σας σουίτα, ο ρομαντισμός και η χαλάρωση συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την ξεκούρασή σας, ενώ το παραδοσιακό πρωινό θα σας χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Ευρυτανίας. 2 διαν/από 190 ευρώ με πρωινό. Δείτε περισσότερα εδώ.

Μάνη
Το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου, ζήστε την εμπειρία του πιο ρομαντικού ιστορικού ξενοδοχείου της Ευρώπης, Κυρίμαι Hotel. Βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου το Ιόνιο σμίγει με το Αιγαίο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το νοτιότερο άκρο του Ταινάρου, στο ρομαντικό λιμανάκι του Γερολιμένα. Εδώ θα γευτείτε πλούσιο πρωινό με φόντο το Κάβο Γκρόσο και αυθεντική μανιάτικη κουζίνα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα αξέχαστο road trip, από τα σπήλαια του Διρού έως την Αρεόπολη και από το Γύθειο ως το Λιμένι. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ζαγοροχώρια
Με φόντο την επιβλητική χαράδρα του Βίκου, 46 πέτρινα γοητευτικά χωριά σας προσκαλούν για μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στην ορεινή φύση της Ηπείρου. Αν επιθυμείτε παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική και ασυναγώνιστο service, κάντε check-in στο εκπληκτικό Μικρό Πάπιγκο 1700, που θα σας μυήσει σε έναν ονειρεμένο κόσμο, στην καρδιά του Ζαγορίου. Δείτε περισσότερα εδώ.

Παράλληλα, για μια διαμονή σε ονειρεμένες σουίτες και σαλέ, επιλέξτε το Zagori Suites στη Βίτσα. Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στο γραφικό χωριό, μια ανάσα από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, το Zagori Suites αποτελεί τον ορισμό των luxury boutique hotels. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τρίκαλα
Συνδυάστε τη θέα στον θεσσαλικό κάμπο, τη μαγεία του βουνού, τη μυστηριακή ατμόσφαιρα των Μετεώρων και την πολυτελή φιλοξενία του Ananti City Resort. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με πανοραμική θέα στον όμορφο θεσσαλικό κάμπο, το 5άστερο ξενοδοχείο θα σας εντυπωσιάσει με τις πολυτελείς του εγκαταστάσεις (spa, εστιατόριο, bar), ενώ θα αποτελέσει την ιδανική σας βάση για ανοιξιάτικες εξορμήσεις στις ομορφιές της Θεσσαλίας. Από 260 ευρώ/2 διαν. με πρωινό και spa. Δείτε περισσότερα εδώ.

Χανιά
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου δίνει ακόμα μια αφορμή για απόδραση στην ανοιξιάτικη πόλη των Χανίων και τις πολυτελείς Conte Marino Villas. Στο όμορφο χωριό Κοντομαρί στον Πλατανιά, οι υπερπολυτελείς βίλες συνδυάζουν άψογα το πανέμορφο κρητικό τοπίο με τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό συνδυασμό και σας προσφέρουν τις απόλυτες χαλαρωτικές διακοπές. 540 ευρώ/2 διαν. Δείτε περισσότερα εδώ.