Η αγωνία κορυφώνεται για τα Tourism Awards

tourism-awards
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Η καρδιά του ελληνικού τουρισμού χτυπά δυνατά μέσα από τα Tourism Awards, τα οποία θα αναδείξουν τους νικητές της χρονιάς στο Athenaeum InterContinental στις 21/3, με παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς την Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Tourism Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο του τουρισμού, αναδεικνύοντας τους μεγάλους νικητές στην ετήσια Τελετή Απονομής.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!

Κάθε χρόνο εκατοντάδες στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού κατακλύζουν την τελετή, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/3 στο Athenaeum InterContinental.

Κλείστε σήμερα τη δική σας θέση και παρακολουθήστε από κοντά τη μεγάλη βραδιά με παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς την Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σε μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού, όπου θα βραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure και οι πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Info
Tourism Awards Ceremony
Athenaeum InterContinental, Συγγρού 89-93, Αθήνα
210 9206000
Τρίτη, 21 Μαρτίου στις 19:00
www.tourismawards.gr