Οι Σπέτσες βάζουν μπρος για το 4ο Tweed Run

tweed-run
ΤΡΙΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η αγαπημένη βόλτα της Άνοιξης επιστρέφει για τέταρτη φορά στις Σπέτσες, στις 21-23 Απριλίου, ύστερα από 3 πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις.

Ο Απρίλιος δεν θα κλείσει έτσι απλά στις Σπέτσες, αφού το Σαββατοκύριακο 21-23 Απριλίου ετοιμάζεται το φετινό Tweed Run με αφετηρία το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel. Το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού θα γεμίσει πάλι με ποδήλατα και κομψές vintage παρουσίες που θα εξερευνήσουν κάθε γωνιά των Σπετσών ανακαλύπτοντας την ομορφιά του Νησιού των Αρωμάτων την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Το event που ξεκίνησε από το Λονδίνο και ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Τόκιο, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2014, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Poseidonion Grand Hotel και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους Σπετσιώτες και όχι μόνο. Το βρετανικό στιλ ταίριαξε απόλυτα με τον αριστοκρατικό χαρακτήρα των Σπετσών και την αισθητική του Ποσειδωνίου που φέρει αέρα Γαλλικής Ριβιέρας, με το ελληνικό Tweed Run να αποκτά ξεχωριστό ύφος αφού συνδύασε μοναδικά τις αγγλικές επιρροές με τις ντόπιες παραδόσεις.

Τι θα δείτε αν βρεθείτε στο νησί το Σαββατοκύριακο 21-23/4; Όμορφες παρουσίες με vintage outfits με έμφαση στο tweed σε ποδήλατα εποχής να ξεκινούν ένα ταξίδι στον χρόνο και στις ομορφιές του νησιού, ποδηλατάδα δίπλα από τις άμαξες, πικνίκ με θέα τον Αργοσαρωνικό και υπό τους ήχους της jazz, στάση για τσάι με αέρα αγγλικής εξοχής, καλλιστεία για την ωραιότερη εμφάνιση και βραβεία ποδηλάτου, αγώνες δεξιοτήτων, κυνήγι θησαυρού, πέρασμα από τα ιστορικά μνημεία των Σπετσών, πειράγματα μεταξύ φίλων και πρόσωπα γεμάτα χαμόγελα σε μια τριήμερη γιορτή που κορυφώνεται με ένα μεγάλο πάρτι στο lobby του Ποσειδωνίου, που παραπέμπει στους χορούς και στις δεξιώσεις μιας άλλης εποχής.

Στις 21 Απριλίου κάνουμε όλοι πετάλι στην Πλατεία Ποσειδωνίου κηρύσσοντας την έναρξη ενός ξεχωριστού Σαββατοκύριακου! Διαλέγουμε τα αγαπημένα μας vintage κομμάτια, γυαλίζουμε τις ζάντες των ποδηλάτων μας, φοράμε το πιο ζεστό μας χαμόγελο και βάζουμε μπρος για το ωραιότερο Tweed Run!

Χορηγός του 4ου Tweed Run, όπως άλλωστε και της περσινής διοργάνωσης, θα είναι η βρετανική εταιρεία ενδυμάτων Barbour.