ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ;

Τετάρτη - Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.0010-14

Του Εντουαρντ Αλμπη. Μετάφραση: Τζένη Μαστοράκη. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης. Παίζουν: Άκις Βλουτής, Νίκη Παλληκαράκη, Σαράντος Γεωγλερής, Τζωρτζίνα Λιώση. Σκηνικά - Κοστούμια: Νίκος Αναγνωστόπουλος. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Φωτογραφίες: Μυρτώ Αποστολίδου

ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΑΜΑ
λίγα λόγια για το έργο...

Παρακολουθούμε την συνάντηση του Τζωρτζ και της Μάρθας στο σαλόνι του σπιτιού τους, στις 2 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα με ένα νεαρότερο ζευγάρι τον Νικ και την Χάνυ, η οποία ολοκληρώνεται την ώρα που χαράζει. Τα πρόσωπα για πρώτη φορά στην ιστορία του θεάτρου γκρεμίζουν τους κοινωνικούς φραγμούς και ο λόγος τους γίνεται άγριος, ίσως αγοραίος, σχεδόν χυδαίος. Και αυτός αρθρώνεται από σοβαρούς, ευυπόληπτους και  ευκατάστατους πολίτες, διανοούμενους ακαδημαϊκούς χρησιμοποιώντας όμως την συνθήκη του παιχνιδιού.

Σχετικά άρθρα
Δάνης Κατρανίδης: «Αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι, δε θα αλλάξει τίποτα…»
  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ