ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

21.0012 - 18 ευρώ

Του Donald Margulies. Μετάφραση: Γρηγόρης Βαλτινός, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Βαλτινός. Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ρένια Λουιζίδου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κλέων Γρηγοριάδης. Σκηνικά - Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ. Ηχος: Κώστας Εμμανουηλίδης. Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα. Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοϊδης

ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
λίγα λόγια για το έργο...

«Στο «Δείπνο με Φίλους» μην περιμένετε να σας σερβίρουμε συμβουλές. Το κοίταγμα στην κλειδαρότρυπα της ζωής των τεσσάρων ηρώων δεν διδάσκει και δεν καθοδηγεί. Ισως όμως, γυρίζει τον καθρέφτη στη δική μας ζωή και πίσω από τις ατάκες τους, η Μπεθ, η Κάρεν, ο Τομ και ο Μάρτιν μας σιγοψιθυρίζουν τις ερωτήσεις: Γιατί παντρεύτηκες; Γιατί χώρισες; Γιατί δεν χώρισες; Υπάρχει δεύτερη ευκαιρία; Μήπως υπάρχει και τρίτη; Την ευτυχία, που όλοι κυνηγάμε, μας την προσφέρουν ή τη δημιουργούμε μόνοι μας; Πού πήγε η αγάπη μας; Την είδε κανείς; Παρακαλώ ειδοποιήσατε στο κινητό μου 69...Προσφέρεται ως αμοιβή ένα δείπνο...» Γρηγόρης Βαλτινός.

Σχετικά άρθρα
Κριτική θεάτρου: «Δείπνο με φίλους» και «Όλα για τη μητέρα μου»
Γρηγόρης Βαλτινός: «Δυστυχώς, αυτή την εποχή, τα αισθήματα είναι είδος πολυτελείας…»
Δώσε την κριτική σου

έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης

αυτόματη μετατροπή από greeklish σε ελληνικά μέσω του innoetics.com

 
 

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις στις 31/10 για την παράσταση "Θα περάσει κι αυτό" στο θέατρο ...

 
  • Δημοφιλέστερα
  • Πρόσφατα