ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΓΙΑ 2

Πέμπτη 21.0012 - 15 ευρώ

Διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare. Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης. Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής. Παίζουν: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Κώστας Γάκης. Σκηνικά - Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη. Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων. Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Σχετικά άρθρα
Τρίτη χρονιά επιτυχίας για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2»
«Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2»: κριτική θεάτρου
«Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» για δεύτερη χρονιά στο Θησείον-Ένα θέατρο για τις τέχνες
Ο Άγιος Βαλεντίνος αγαπάει και το θέατρο...
Ρωμαίος και Ιουλιέττα: οι ενδόμυχες σκέψεις τους επί σκηνής σε μια μοντέρνα διασκευή
  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach