ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΑΓΡΙΟΣ ΣΠΟΡΟΣ

Δευτέρα, Τρίτη 21.00, Τετάρτη 19.00, Σάββατο 18.00, Κυριακή 21.1512 - 17 ευρώ

Του Γιάννη Τσίρου. Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη. Παίζουν: Τάκης Σπυριδάκης, Χριστίνα Μαριάννου, Ηλίας Βαλάσης. Σκηνικά - Κοστούμια: Γιώργος Χατζηνικολάου. Μουσική: Στέλιος Γιαννουλάκης. Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος. Φωτογραφίες: Δημήτρης Στουπάκης

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Με την αυτοσχέδια καντίνα που έστησε ο Σταύρος σε μια απόμερη παραλία προσπαθεί να φέρνει βόλτα τα χρέη που τον έχουν ζώσει πουλώντας σουβλάκια τα καλοκαίρια στους λιγοστούς τουρίστες. Όμως η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός νεαρού γερμανού θα φέρει φέτος τα πάνω κάτω. Οι σε βάρος του υποψίες απ’ τους γερμανούς που κατέφθασαν στην περιοχή διχάζουν στην αρχή το χωριό, αλλά όλοι σιγά-σιγά θα θυμηθούν ότι η καντίνα είναι αυθαίρετη, το φυσικό τοπίο παραβιάζεται, η γεννήτρια δημιουργεί ηχορύπανση, το χοιροστάσι του, που βρωμάει, δεν έχει και άδεια και… πάει λέγοντας. Ασε που αυτός είναι κι ο σφάχτης της περιοχής. Όταν βέβαια οι υποψίες -που με τα συμφραζόμενα και τις προκαταλήψεις έγιναν βεβαιότητες- θα μείνουν μετέωρες, επειδή οι έρευνες θα στραφούν αλλού, τίποτα πλέον δεν θα είναι όπως πριν. Η άμμος της παραλίας θα γίνει κινούμενη κι οι αταλάντευτες πεποιθήσεις, όπως και του Σταύρου, θα υποστούν ρωγμή. Οι ρίζες όμως του κάθε Σταύρου είναι πάντα γερά γαντζωμένες μες το άγριο τοπίο.

Σχετικά άρθρα
«Άγριος σπόρος»: κριτική θεάτρου
  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach