ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

Κυριακή 12.00 8 - 10 ευρώ

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του ‘Ιταλο Καλβίνο. Σκηνοθεσία: Βάσια Ατταριάν. Παίζουν: Ρωμανός Καλοκύρης, Προμηθέας Nerattini Δοκιμάκης, Μυρτώ Μακρίδη, Ιωάννα Ραμπαούνη, Μαρία Φιλίνη. Σκηνικά - Κοστούμια: Αλεξία Χρυσοχοϊδου. Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου. Μουσική - Στίχοι: Δημήτρης Τάσαινας. Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας. Φωτογραφίες: Ευτυχία Βλάχου

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Μια ιστορία με μαγικά πλάσματα, ιππότες, βασιλιάδες, ξύλινα άλογα, σπαθιά, σημαίες και παιδικά παιχνίδια που μιλάει για την ταυτότητα, τον ιπποτισμό και τη δύναμη της θέλησης Ένας βασιλιάς, ένας ανύπαρκτος ιππότης, ένας αστείος ιπποκόμος, ένα κορίτσι με γαλάζια πανοπλία, ένας θαρραλέος νέος στρατιώτης και ένας μουσικός ζωντανά επί σκηνής είναι οι πρωταγωνιστές της πιο ξέφρενης ιπποτικής περιπέτειας. Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ