ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΔΥΟ

Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00 5-12

Της Δώρας Τσόγια. Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη. Παίζουν: Ανατολή Αθανασιάδου, Άρης Τσαμπαλίκας.

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Στους διαφορετικούς τόπους της πολύχρωμης και πολυφωνικής μεγαλούπολης κινούνται άνθρωποι νέοι, μεσήλικες και ηλικιωμένοι, άντρες και γυναίκες, παντρεμένοι και ελεύθεροι, γονείς και άτεκνοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, εύποροι και άποροι, υγιείς και ασθενείς, γνωστοί και άγνωστοι μεταξύ τους, όλοι όμως, γνώριμοί μας. Πάντα σε διάλογο, τα πρόσωπα ανασύρουν στην επιφάνεια θέματα όπως ο έρωτας, η κατάκτηση και η απώλεια, η αίσθηση της πραγματικότητας και η παραίσθηση, η οικογενειακή θαλπωρή και το οικογενειακό χάσμα, η βία της απρόσωπης εξουσίας και η απρόσμενη τρυφερότητα των εκπροσώπων της, η ανέχεια, η ευμάρεια και τα αδιέξοδά τους, τα επικοινωνιακά αδιέξοδα, η δύναμη της ζωής και η δύναμη της παραίτησης, η διαρκής αναζήτηση της ευτυχίας και οι ματαιώσεις της, το γονεϊκό ένστικτο και η παιδική κακοποίηση, η μετανάστευση και η υποδοχή της. Κοινός ιστός όλων η αναζήτηση της επικοινωνίας και της ζεστής ανθρώπινης επαφής.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις στις 9/3  για τη συναυλία «WE ARE ALL BALKANS II ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - SHANTEL»,  στο Διογένης ...