ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ

Παρασκευή 21.15, Σάββατο 20.00, Κυριακή 18.155 - 15 ευρώ

Του ΑΡΚΑ. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς. Παίζουν: Δημήτρης Αγοράς, Έλενα Αρβανίτη, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Κανέλλος Στέφανος Κοσμίδης, Μαρία Μπαλούτσου, Χαρά Τσιτομενέα. Σκηνικά: Δημήτρης Αγοράς, Μαρία Κακάρογλου. Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου. Μουσική: Μάνος Αντωνιάδης. Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα. Φωτισμοί: Anti Steve

ΘΕΑΤΡΟ ΚΩΜΩΔΙΑ
λίγα λόγια για το έργο...

Οι ήρωες του ΑΡΚΑ ξεπηδούν από τις σελίδες των κόμικ και ανεβαίνουν στην «σκηνή»! Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το «τέρας» που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ΄ ένα κομμωτήριο οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ