ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ

Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.005 - 12 ευρώ

Μετάφραση: Χαράλαμπος Μαγουλάς. Σκηνοθεσία: Βαλάντης Φράγκος. Παίζουν: Ελένη Ζαραφίδου, Αουλόνα Λούπα, Ιωάννα Μάντζαρη, Νίκος Νικολαϊδης, Χρήστος Τσαβλίδης. Σκηνικά: Γιάννης Θεοδωράκης. Κοστούμια: Νίκη Ψυχογιού. Μουσική: Μίμης Νικολόπουλος. Κίνηση: Μαρία Φουντούλη. Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη

ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Το έργο, γραμμένο αιώνες πριν, τοποθετεί τον έρωτα στην πρώτη θέση των ανθρώπινης εμπειρίας. Μιλά για την αγάπη η οποία είναι «κραταιά σαν θάνατος», για τον πόθο που είναι «σκληρός σαν τον Άδη? σπιθοβολά ολόγυρα με φλόγες της θεϊκής φωτιάς», για τον έρωτα σε υπερβολικό βαθμό, για το φως και το σκοτάδι. Η παράσταση, τοποθετεί το Άσμα Ασμάτων και την αιώνια, τη δίχως τέλος, αναζήτηση του έρωτα, στις σύγχρονες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, για να επαληθεύσει την τεράστια αξία του έργου και να ερευνήσει το αποτύπωμα του έρωτα σήμερα.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ