ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

30/06, 01/07 στις 21.005 - 25 ευρώ

Σκηνοθεσία - Κείμενο: blitz (Γιώργος Βαλαής, Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής). Παίζουν: Γιώργος Βαλαής, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ρωμανός Καλοκύρης, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής, Catherine Hargreaves. Σκηνικά: Έφη Μπίρμπα. Κοστούμια: Βασιλεία Ροζάνα. Μουσική: Coti K. Χορογραφίες: Γιάννης Νικολαϊδης. Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας

ΘΕΑΤΡΟ ΚΩΜΩΔΙΑ
λίγα λόγια για το έργο...

Μια ομάδα ανθρώπων έχουν καταφύγει οικειοθελώς σε ένα ιδιότυπο ινστιτούτο, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να θεραπευθούν από τον ιό της μοναξιάς που απειλεί την ανθρωπότητα. Κάποιοι είναι εκεί για χρόνια, κάποιοι θεωρούν τη διαμονή τους πρόσκαιρη, μια κατάσταση που δεν θα κρατήσει πολύ, κάποιοι είναι χαρούμενοι καθώς πιστεύουν ότι η μοναξιά είναι πάντα ένας τρόπος να ατενίζει κανείς την εσωτερική του ησυχία. Η παράσταση αφηγείται το ημερήσιο πρόγραμμα στο ινστιτούτο, τις ασκήσεις εναντίον της μοναξιάς, τις εξομολογήσεις των ηρώων για τη ζωή τους, τα παιχνίδια που επινοούν προκειμένου να περάσει ο χρόνος, τις συζητήσεις τους αργά το βράδυ. Η παράσταση έχει ως πηγή έμπνευσης και σημείο εκκίνησης «Το μαγικό βουνό» του Τόμας Μαν.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ