ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΣΕΞΛΕΞΙΚΟΝ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Δευτέρα, Τρίτη 21.155 - 10 ευρώ

Του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου. Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου. Παίζουν: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Σκηνικά - Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου. Κίνηση: Ερμίρα Γκόρο. Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

ΘΕΑΤΡΟ ΚΩΜΩΔΙΑ
λίγα λόγια για το έργο...

Τι γινόταν όταν ένα νεαρό ζευγάρι -το έτος 1978- επιχειρούσε να κάνει έρωτα για πρώτη φορά; Σχεδόν κανείς δε θυμάται πια… Το «Σεξ Λεξικόν» είναι ο οδηγός για τον Τάκη και την Κάτια, στο ταξίδι της ενηλικίωσης. Πρόκειται για ένα βοήθημα επιστημονικής φύσεως, ένα «παράλογο» εγχειρίδιο που θα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές μας και θα δημιουργήσει τη βάση για μία αληθινή και ευαίσθητη κωμωδία.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach