ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Σάββατο, Κυριακή 19.005 - 12 ευρώ

Του Μαξίμ Γκόρκι. Μετάφραση: Μαρία Μαγκανάρη, Σύρμω Κεκέ. Σκηνοθεσία: Μαρία Μαγκανάρη. Παίζουν: Κλήμης Εμπέογλου, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Γιώργος Κατσής, Βίκυ Κατσίκα, Μαρία Παρασύρη, Ανδριάνα Χαλκίδη. Κοστούμια: Παύλος Θανόπουλος. Μουσική: Χαράλαμπος Γωγιός. Φωτισμοί: Μαρία Γοζαδίνου

ΘΕΑΤΡΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Η δράση μεταφέρεται από την προεπαναστατική Ρωσία στο σήμερα του ελληνικού καλοκαιριού. Ο νεαρός Βλας αρνείται να ενσωματωθεί σε αυτή την πραγματικότητα, την οποία χλευάζει με το ανυπόφορο χιούμορ του. Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας θα αποτελέσει την αφορμή για να αρχίσει να επικοινωνεί με τα συναισθήματα και με τις βαθιές του επιθυμίες. Στο μεταξύ, έξω από την ντάτσα η κοινωνία βράζει.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach