ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

12ΟΣ ΜΗΝΑΣ

Πέμπτη 22.157 - 10 ευρώ

Σκηνοθεσία - Κείμενο: Οδυσσέας Κριθαριώτης. Παίζουν: Μανώλης Μαμαλάκης, Αλίκη Παναγιωτοπούλου Ανδρειωμένου. Σκηνικά - Κοστούμια: Δανάη Γιαννουλάκη

ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΑΜΑ
λίγα λόγια για το έργο...

Μεταφερόμαστε στην δεκαετία του 60’, σε μία πόλη της Αμερικής, όπου η πρωτοετής φοιτήτρια οικονομικών Αδελαΐς, μας εκμυστηρεύεται την νέα αλλαγή σελίδας στην ζωή της, μετά την γνωριμία της με τον εκκεντρικό, βαθυστόχαστο και εχέμυθο καθηγητή της, Ερνέστο, που εν τέλει κρύβει πολύ καλά μια άλλη προσωπικότητα. Μία γνωριμία που θα αποβεί μοιραία και για τους δύο και θα στιγματίσει κυρίως την ζωή της νεαρής, όπου από ένα ειδύλλιο, θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη. Καταναγκασμός, ψυχαναγκασμός, σωματική βία και διπολισμός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που κυριαρχούν στο έργο.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach