ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΛΑΒ

Τετάρτη - Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.005 - 15 ευρώ

Του Ιάσονα Σίγμα. Σκηνοθεσία: Ελένη Μποζά. Παίζουν: Θανάσης Βλαβιανός, Νίκος Γιαλελής, Σεραφείτα Γρηγοριάδου, Νέστορας Κοψιδάς, Μάριος Κρητικόπουλος, Κώστας Κουτρουμπής, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώργος Πατεράκης, Μάνος Πετράκης, Θάλεια Σταματέλου, Σπύρος Τσεκούρας, Δημήτρης Δρόσσος. Σκηνικά - Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης. Μουσική: Χαράλαμπος Γωγιός. Κίνηση: Βάλια Παπαχρήστου. Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
λίγα λόγια για το έργο...

Σ’ ένα κοντινό μέλλον ένα παιδί, αφού διαγνώστηκε φορέας του «επιθετικού γονιδίου», παραδόθηκε από τους γονείς του στο σκληρό καθεστώς του στρατού προκειμένου να μην γίνει εγκληματίας. Μα όταν η φύση μέσα του εκρήγνυται ο νεαρός στρατιώτης δραπετεύει… Ένα σύγχρονο έργο που αναδεικνύει έναν παγκόσμιο πολιτικό προβληματισμό και την απελπισμένη ανάγκη του ανθρώπινου είδους να εξεγερθεί ενάντια στην έλλειψη ανθρωπιάς και να ορίσει ξανά σ’ αυτούς τους ακραίους μεταβατικούς καιρούς την αγάπη.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach