ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

Η ΕΒΡΑΙΑ - Ο ΧΑΦΙΕΣ

Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.005 - 14 ευρώ

Του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Μετάφραση: Πέτρος Μάρκαρης. Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Χριστάκη. Παίζουν: Μαρλέν Καμίνσκυ, Δώρα Τσίγκα. Σκηνικά - Κοστούμια: Ανδρονίκη Χριστάκη. Μουσική: George Gaudy. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Φωτογραφίες: Αντώνης Θεοδωρίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΑΜΑ
λίγα λόγια για το έργο...

To έργο του Μπρεχτ, «Τρόμος και αθλιότητα του Τρίτου Ράιχ» και ειδικά τα δυο μονόπρακτα Η Εβραία - Ο Χαφιές αφορούν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων στην Γερμανία το 1935, πριν ακόμη διαφανεί στην κοινωνία αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει. Ο Brecht διεισδύει στον εσωτερικό κόσμο των ηρώων του, εμβαθύνοντας σιγά σιγά στις πιο ενδόμυχες πτυχές τους, αναδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο εδραιώνεται σταδιακά πρώτα μέσα από τους ίδιους το ολοκληρωτικό καθεστώς.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach