ΘΕΑΤΡΟ

Το clickatlife.gr σας παρουσιάζει όλα τα θεατρικά νέα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ενημερωθείτε για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τους ηθοποιούς & τις αίθουσες εύκολα και γρήγορα. Διαβάστε συνεντεύξεις καλλιτεχνών και περιλήψεις για τις παραστάσεις! Βρείτε το θεατρικό έργο που σας ενδιαφέρει με βάση τους ηθοποιούς που εμφανίζονται, το είδος του έργου ή τη διεύθυνση του θεάτρου! Τα πάντα για τα θέατρο είναι εδώ!

MEDEAMATERIAL

Τετάρτη, Πέμπτη 21.0010 - 12 ευρώ

Του Ηeiner Muller. Μετάφραση: Νίκος Φλέσσας. Σκηνοθεσία: Ευφροσύνη Μαστρόκαλου. Παίζουν: Βασίλης Καραμπούλας, Ελεάνα Γεωργούλη. Σκηνικά: Δημήτρης Ταμπάκης. Κοστούμια: Βασιλεία Ροζάνα. Κίνηση: Δρόσος Σκώτης. Ηχος: Κορνήλιος Σελαμσής. Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας

ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΑΜΑ
λίγα λόγια για το έργο...

Σ’ αυτό το θραυσματικό και πυκνό «re-making» του μύθου της Μήδειας (όπως αποτυπώνεται στον Ευριπίδη και τον Σενέκα), στόχος δεν είναι μια καινούργια μετάφραση του ελληνικού μύθου, αλλά μάλλον η διερεύνηση του σύγχρονου κόσμου μέσα από το ιστορικό υλικό. Η επιλογή της Μήδειας αναπαριστά διάφορα ποικιλόμορφα τμήματα του περιθωρίου της κοινωνίας, ως προς το φύλο, το γένος, την ανατροφή, την προέλευση - ο Άλλος, ο αλλοδαπός, ο ξένος.

  • ΟΛΑ
  • ΘΕΑΤΡΟ

Κερδίστε δυο υπέροχες πετσέτες από την ολοκαίνουρια κολεξιόν Sun of a Beach